Sziasztok. Nagyon jó ez az oldal. Lenne két kérdésem.
Van egy Smok RPM2S-em. Kb 1 éve rendeltem külföldről, de nem használtam folyamatosan. Van 2db LiitoKala barna akksim, még egy kétágyas Xtar töltőm. Fel vannak töltve az akksik, szeretném használni a készüléket, és azt írja ki a tűzgomb megnyomásakor, hogy “Battery High”, és nem porlaszt, nem csinál semmit.
Más is tapasztalt már ilyet? Mit tudok csinálni?
Neten rákerestem erre a hibára, de nincs semmi infó. Többször kivettem, betettem a két akksik, többször újraindítottam a gépet, de semmi. Kuka?
Másik kérdésem, hogy lehet valahogy érvényesiteni valami garanciát a Smok-nál, ha nem tudjuk működésre bírni? Ha igen, hogyan? Csinált már valaki ilyet?
Előre is köszi a válaszokat.
Nagyon dühít, hogy az eddigi kedvenc markámban ekkorát kell csalódnom.
Szia Gőzpingvin!
Soha ne add fel a csüggedést! A kép alapján bekapcsol, valami van, csak nem az igazi.
Én megigazítanám, megpucolnám a podfejet és vagy azt cserélném, hátha…
(…még az ellenoldalt is pucold meg a kedvemért (ahová a pod csatlakozik), hogy nyugotabban mondhas neki áment!) Az új pod fej próba is jó ötlet. Nehezen engedem el, bocsi! Örülnék, ha sikerülne!
Az a baj, hogy ha meg is indul, vsz visszatérő hiba lesz
Öröm látni, hogy egy cég termékei 4-5 év távlatában ugyanazokon a hibákon tudnak elvérezni. A SMOK modok is egy dologban voltak jók anno. Marketingben. Egyébként gyenge középszer
Igen, én is erre gyanakszom, hogy visszatérő hiba lesz. Azt is csinálja még a gép, hogy hiába bekapcsolva tettem le, amikor több óra múlva hozzányúlok, akkor úgy érzékeli, hogy ki van kapcsolva, és kell az 5 tűzgomb a bekapcsoláshoz. Régen ilyen nem volt.
Hát van egy rossz hírem… Egy másik, félig feltöltött akksit beletettünk. Így működött, amíg le nem merült, bár néha kikapcsolt és kellett az 5 gombnyomás. Használtam boldogan lemerülésig. Azt hittem meggyógyult. Utána feltettem töltőre a pod-ot az akksival (hogy kiiktassam azt, ha a töltőm romlott el). Bekapcsoltam 1-1,5 óra múlva, kiírta megint, hogy high battery és nem porlasztott. Kikapcsoltam, majd utána soha többet már be se kapcsolt… se az előző akksijaimmal, se ezzel Ez így mi?
Figyi, ha veszek új készüléket, akkor vegyek új akksikat meg új töltőt? Vagy nem ezek okozták a problémát? (Az egyik akksim más készülékben ki lett próbálva. Ott az alatt a rövid idő alatt működött. Kb. 5 perc.)
Ne. Smoknál évek óta jellemző betegség a teljesen feltöltött akkuval történő megmakkanás. Nem az akku hibája. Csak ne Smok legyen, nem egy minőségi cucc(bocsi a Smok rajongóktól, nem kívánok parttalan vitákba bonyolódni, hogy kinek hány éve működik hibátlanul; mindenből akad gyártási hibás/elcseszett széria/tervezési bakiból adódó gyakori elhullás)