Selejtes vatta?

Az origenekből nekem még van 2 darab , én sosem adtam el semmit, csak ajándékoztam belőlük… :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Hát amilyen árban elszórtam az is ajándék volt… :grin:…Hana 30-om van de volt 20-és 40 is… :smiling_face_with_tear:

6 kedvelés

Nagyon érdekes, nekem a 2-es magon is olyan simán átsiklik, mint… (mindenki képzeletére
bízom)

Nekem a hűtéssel nem kellene baj legyen egyébként. Kiindulva abból, hogy korábban sem volt illetve én viszonylag levegősen szívom. Nem rdl, de már közel hozzá.

Ma végül úgy alakult, hogy nem volt időm még, de este megnézem a hármas vattát tényleg.

3 kedvelés

Esetleg ha a 3-as vatta már nagy, akkor belehúzok egy 2.5öst, meg tépek le egy keveset és valamivel betömködöm a coil közé. Hátha.

2 kedvelés

2es mag, 3as bp mods vatta. Egy nagyon kicsi ellentartás kellett a coilnak, de nem volt vészes. Hát nézzük. :thinking::thinking:

4 kedvelés

a felső csavarnál ki lóg a drót zárlat lesz… :wink:

7 kedvelés

6 kedvelés

Meg előztél

4 kedvelés

Igen-igen, köszi. Azt a vattázás után szoktam teljesen visszahajtani a helyére

4 kedvelés

Olyan ciki ideírnom ezt,a szemem rossz vagy ez nekem látszik 2.5 magnak ? :thinking:
Megyek majd szemésznénihez is na :grin:

5 kedvelés

Jó a szemed.

5 kedvelés

Az én szemem rossz,de én is azt nézegedtem!!

4 kedvelés

Ha kapok egy dry-hitet, kicserélem 2.5-re és küldök azzal is egy fotót. Ez 2es. Hacsak nem ver át a tekerősegédem :thinking:

4 kedvelés

Nézzük azt a segédet…

5 kedvelés

1 kedvelés

Az nem lehet, hogy nem húzza meg rendesen a claptont!

3 kedvelés

és hova tekertél?

3 kedvelés

Jobbról a másodikra :grinning:

2 kedvelés

De ílyen vastag drót ugrik egy két méretett…

4 kedvelés

Akkor az van amit Tibi mond

3 kedvelés