Segítsetek kazánt választani

Sziasztok! Mégegy kérdés.
Mtl Rta-t szeretnék. Az alábbi három közül ki mit választana, és miért?
-Thunderhead creations tauren elite pro
-Hellvape dead rabbit 2
-Innokin ares finale

(A cél szűk, hűs, és ízteljes gőzök lennének.)

7 kedvelés

Szia!
@Vaperina_Kinga :hugs: alaposan letesztelte mindhármat.
Én kívácsi lennék,melyikre mondja azt,hogy szerinte melyik a legjobb,vagy melyik felelne meg leginkább az elvárásaidnak.

8 kedvelés

Szuper, akkor megkeresem és elolvasom őket, köszi!

4 kedvelés

Köszönöm @John :blush::hugs:

Szerintem mindhárom képes eleget tenni az elvárásaidnak. Viszont a legegyszerűbb RTA a 3 közül a Finale. Ízre mindegyik ott van, így inkább a kialakításukat venném alapul a helyedben. :blush:

A Tauren-nek nehezen lehet kivenni a belső AFC-jét, legalábbis nekem nem volt egyszerű. Illetve nem mindenki kedveli a vatta lelógatós megoldást (GTA rendszerű, én szeretem :blush:). A DR MTL 2-nek a levegőrendszere széles, így több levegőt enged át mint más RTA ugyanakkora AFC-vel, így a legszűkebb is levegős lehet, ha egy valóban szűk RTA után próbálkozol vele. A Finale szerintem rendben van, és ezek közül az a legszűkebb is. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Köszi a tippet. A három közül a DR-el szimpatizáltam kevésbé. Az ares tetszik de 24mm-ével nagy a modomhoz. A tauren tetszik a legjobban, viszont egy kicsit meghátráltam a vattázás miatt.

Időközben elkapott a vásárlási láz és beletettem a kosaramba egy taurent, egy első generációs alberich-t valamint egy legend 2-t. :exploding_head:
Viszont belegondolva, hamár legend 2 akkor az ares sem lenne túl nagy.

4 kedvelés

Valamint rendelés leadásnál arra kér az oldal, hogy angolul írjam a város és az utca nevét is. :roll_eyes:
Írjam le hogy Danubedirtcastle? Attól nemhinném hogy jobban megértik, és a hazai futárok sem biztos, hogy szeretni fogják.

6 kedvelés

Álltalában csak az ékezetek a bajok okozói

3 kedvelés

Nézz szét a bazárban is ha ezek a termékek kellenek :wink: pár nap alatt nálad lehetne…

6 kedvelés

Pedig hát nem olyan nehéz a magyar nyelv :thinking:

8 kedvelés

Nem bonyolult a Tauren vattázása, bár attól is függ milyen vattát használsz. Oda pl a Cotton Cloud’s túl laza, felnyomhatja a liquid, de a BP Mods jó lehet. :slightly_smiling_face: Annyi a titok, hogy érdemes leengedni a deck aljáig, hogy ne kapjon alá a liquid. Egyébként nagy kedvenc volt, szerintem jó választás. De bármelyik mellett döntesz is, jó választás. :hugs:

6 kedvelés

Ezért írtam hogy szinte feleannyiért mindet megvehetné tőled a bazárból :wink:és hungary post-tal is lehet :grin:

7 kedvelés

Persze, van még pár dolog, szerintem is nézzen szét. :blush:

7 kedvelés