Sziasztok!
Kb.8 éve sikerült e cigivel leszokni a dohányzásról, majd letettem az e cigit is. Sajnos 2 éve újra dohányozni kezdtem. Most pedig ismét e cigi fázisban vagyok. Sokat változott a világ azóta
Van egy Vandy Vape Guar 18 készülékem, amihez eleaf meló 3 és 4 tankokat használok.
Segítséget szeretnék kérni a következőkben:
Milyen tankot lenne érdemes használni a mod-hoz?
Beállításokkal hogyan érdemes beállítani a következőket, és melyik mit jelent?: TC, volt, BP, FIR, ARR
Milyen watt számon érdemes jelenleg használni a készüléket?
Szerintem gyorsan fogy jelenleg a liquid-em.Mi lehet ennek az oka?
Olyan tankot szeretnék, amit nem kell építeni (csak porlasztó cserélni), nem folyik, nem melegszik, spórol a liquiddel, nem egyből tudott szívem, hanem plusz levegővel.
Linkelek egy videót, mindent elmond benne a beállításokkal kapcsolatban.
Bármilyet amit csak szeretnél.
TC (hőmérsékletszabályozási mód)
VOLT (volt üzemmód, watt helyett a voltot állíthatod)
BP (Bypass Mode, ráadja a porlasztókra teljes teljesítményt)
FIR (ha ez be van kapcsolva, a mod zárolása nem zárja le a tűzgombot. Ha le van tiltva, csak a zárolás feloldása után tudsz vape-elni).
ARR (Auto Resistor Renew, amikor be van kapcsolva, automatikusan beállítja az ajánlott teljesítményt, amikor porlasztót csatlakoztatsz.
A porlasztón fel szokták tüntetni (pl. 40-55 watt)
Próbáld alacsonyabb watton, lehet, hogy a porlasztó olyan fajta ami kéri a liquidet, ez ellen nem nagyon lehet tenni.
Szia Dani üdvözlünk köztünk!
A dl a vonalad vagy inkább szűkebb dl úgy vetem ki.
A gaur18 is remek mod.
Egy VAPORESSO NRG tankot ajánlanék hozzá neked a le írták alapján. Gt porlasztós ccell kerámia poris
0,3 vagy 0,5 ohm 2-3 hétig ki írja egy pori persze levestől is függ. De 25w-40w közt el vannak.
Remek íz viszaadásal és szuper gőz mennyiséggel.
Az NRG szerintem pont paszolna a gaur-rá neked.
Köszönöm a választ. Ezt a videót találtam én is, de sajna a beállításokról pont nem beszél, csak megemlíti. Azt nem mondja el, hogy mondjuk a TC-t, BP-t mikor érdemes bekapcsolni, kinek ajánlott…