Sziasztok!
Szeretnék tőletek tanácsot és véleményt kérni egy modról!Az alany egy SX Mini SL Class V2!Most cserébe hozzá tudnék jutni egy jó állapotú példányhoz,de nem ismerem a készüléket!Single RTA-val használnám 30-35 watton DL-ben!Tudom köztetek többeteknek van azért is mertem kérdezni Köszönöm ha segítetek!
Szia. Mivel Yihi, ezért megbízható és precíz. Viszont úgy tudom hamar kopik. Nekem személy szerint nem volt, mert kikészít a joystick gomb. Elég volt a Vsticking VK530 ami Yihi chipes és joystick gombos.
Nem tudom mit adnál érte, de ha részedről értékban ok, akkor cseréld.
Nagyon jó fogású mod, anyagban ugyan már nem az az ‘elpusztíthatatlan’ mint a v1, cserébe könnyebb sokkal. Tudásra rendben van
Ez kopni nem kopik. Műanyag/ alu, nincs minek. A díszcsíkra kőrben szoktak panaszkodni, hogy reped-törik, nálam jelenleg szűk 1 év után rendben van
Szia!
Egy Gaur 21-et adnék érte
Szerintem simán
De azt azért kalkuláld bele, a háttérben látható környezet nem otthonos terep a számára, az inkább a gaur pályája.
Tudásban, értékben nem egy súlycsoport a két mod, de az ipari mennyiségű mocskot nem fogja tolerálni. Ott a joy és a díszcsík illesztés, nyitott usb csati elég gyenge pont lesz. Ha kíméletesebb a várható élettere, akkor viszont mindenképp csapj le rá. A szoftveres hülyeségeivel és a yihi féle menüvel bőven együtt lehet élni
Könnyebb felvinni a tetőre mint a gaurt
Hát az már akkora, simán madzagot kötnék rá, úgy húznám magam után. Emelgesse a f#$&om, az én koromban
Jó jó de a gaurral képes vagy beverni egy szöget is
Amúgy meg még két 21 es a nadrágban nem oszt nem szoroz
Nekem kalapácsom van
Ezek a képek még az előző tulajnál készültek.Nálam szobában lessz
Köszönöm a segitséget akkor simán csere-berélek!
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.