Segítsetek nekem légyszíves, mi okozhatja azt a jelenséget, hogy három különböző tankkal is néha érezhető dugulás. Ez annyit jelent, hogy kb 10 slukk után, alig tudom szívni, mintha eltömődne a porlasztó. Ez néhány nap elteltével jön elő. A képen látható Longfill aromákat szívom, balról jobbra 4db 50VG/50PG, és az utolsó három 70VG/30PG alappal lett felöntve. MTL-re használom és meglehet, hogy rosszul szívom, de sokat nem tudok tenni ellene. Úgy szívom, ahogy kényelmes. Ha esetleg valaki tudna segíteni, mit tegyek, azt szívesen fogadom! Köszi!
Korábban Vaporesso GTX ONE gyári GTX tank, aztán Innokin Zlide és most az új kit, Eleaf Istick Power 2 GTL tank esetén is jelen van ez a probléma, amire keresem a megfejtést.
Szia Sanyi!
A GTX-nél előfordult nálam ilyen tünet, magas slukkszámnál és slukkidőnél. Olyan volt, mintha egy buborék vagy egy adag likvid elzárta volna a levegő útját.
Slukkolás-belégzés előtt egy rövid, gyenge fújás a driptipbe megoldotta a gondot.
Annyival még kiegészíteném a dolgot, hogy a dugulást megelőzően szörcsögéssel kezdődik és utána dugul el. A porlasztó alján a levegő nyíláson ereszt el valamennyi liquidet. Ez mind a két fajta alaplé esetén megvolt mind a három tanknál. A 70VG többletes alapot pont azért vettem nyárra, hogy talán nem lesz túl híg, de sanszos, hogy még is ez lehet a hiba forrása ahogyan András írta.
Eléggé bosszantó dolog ez számomra. Megpróbálom majd a befújást! Ezt minden esetbe játszam el slukk előtt, vagy csak a duguláskor?
Én minden szippantgatásnál megtettem a dolgot.
Illetve a teljesítményen is emeltem egy keveset, a gőz melegebb lett, amit nem kedvelek, de a porlasztás hatékonysága sokkal jobbá vált.
A GTX már el van téve. Mostmár a Power 2-őt hajtom, de ebbe is a 0.8-as pori játszik, gyakorlatilag talán ugyan abba a W tartományba. 13-16W között használom jellemzően. Megpróbálom majd meglépni ennél a tanknál amit írtál, köszönöm!
Ez egyértelmű, hogy a kazántered teljesen elönti a liquid ! Ezért lehetetlen szívni ! Viktor amit javasolt, erőteljes fújásokkal egészíteném ki az kitakarítja ! De a megoldást a több vatta jelenti !