RY4 klasszikus

Sziasztok!
2012 óta vapelek. Amikor kezdtem, meg azóta is rendszeresen az Ry4 az állandó ízem, DE az utóbbi években az az igazi RY4 íz szinte eltünt, vagyis nem is találok. A mostaniak, elmentek egy kevésbé dohányos, kekszes, mogyorós, fűszeres, vagy éppen ízetlen irányba. Aki esetleg tud segíteni - főleg aki emlékszik a klasszikus Ry 4 ízre- hogy melyik az az aroma ami ugyanolyan, vagy legalábbis nagyon hasonlít rá, annak megköszönném. ..a legjobban talán a gőz illatával lehet jellemezni. Olyan volt az illat a szobában ha ezt szívtam, mintha vattacukrot árultak volna a közelben. Ha valaki tud ilyet ne tartsa magában. Köszönöm!

7 kedvelés

Szia!
Én is 2012 óta, és én is RY4 fan vagyok :slight_smile:
Annakidején a Mystic Juice-zal kezdtem, náluk volt a legfinomabb RY4, aztán már nem lehetett itthon kapni.
Azóta, sok éve az Inawerától rendelek, az még olyan, ami majdnem olyan jó, bár én már rég nem érzem az ízét, csak mások az illatát. Lehet, hogy nekem is váltanom kéne másra…

7 kedvelés

Szia Viktor!

Bár én ezt az illatot nem éreztem, de a környezetemben lévők hasonlították „vattacukor illatához”, amikor gőzöltem.
Ez volt az:

7 kedvelés

Nekem ez nagy kedvenc,állandó ízem:
https://www.lepetitvapoteur.com/fr/marque-arome-concentre-halo/4156-arome-concentre-tribeca-halo.html?queryID=0608ce4e695d6f22addae7ff30eaa27d&search_query=halo%20tr

7 kedvelés

Van néhány 30 ml-es belőle nálam is. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Én 10%-ban keverem.Nem értem,hogy bírják elszívni,az ajánlott 25%-ban

8 kedvelés

Szerintem is bőven elèg 10%-ban, 25% nekem is túlzás volt. :sweat_smile:

7 kedvelés

2012-ben volt kb.: Hangsen, TPA, Mystic, meg a Laca féle, úgy Nálad lesz a pont, szerintem a Lacáéra gondol a kérdést felvető kolléga, akkoriban mindenki azzal kezdett kb, és a recept azóta nem változott.

+1 a flavorhook-ra!

8 kedvelés

Úgy, hogy azok, előtte manórúdat szívtak. :laughing: igy kell az a 25% mindenképpen :rofl:

4 kedvelés

Az lesz az szerintem a Laca féle ry4.

5 kedvelés

Lehetne,de ez már akkor is volt,amikor manórúd még gondolatban sem​:grin:

5 kedvelés