Nekem az oldalon lévő recept ajánlás, hogy is mondjam? Minimum hihetetlen.
Mielőtt neki állok, valaki megtudja mondani hogy tényleg annyira koncentráltak hogy elég a 2-4-6%?
Gyümis vonalról jövök, abból is a drifterbar vonal, ami elég koncentrált, mostanában már nem is 120mlnek kevertem hanem 240mlnek. Használtam már dohányost is pl ohf butterscotch, de emlékeim szerint ott is jóval nagyobb százalékú aroma volt a palackban… Tudom most ez a fajta keverés eleve más mint az eddigi felöntöm és élvezem de akkor is. Remélem kapok tanácsot olyantól aki már használt flavorhook ot.
Amik jöttek: chestnut indian, cherry cigar, ry4, pisztácia
Nálam az RY4 az csak 1%, és bőven elég, volt amikor 2% ra kavartam és szappan ízű lett, a chesnutnak is elég az 1% szerintem… Nekem a cherry cigar szinte szívhatatlan, nagyon zavaró az íze… De ízlések és pofonok, Neked lehet bejön próba 1% és, ha kevés akkor rakol még hozzá…
Nekem viszont a 10% is kevésnek bizonyult. Legközelebb 20% és arról megyek majd lejjebb. Igen, a chestnut is 10%-ban szívható, de nekem lehetne kicsit ízesebb. Ízlések és pofonok, más-más tankok.
Azért javaslom legyél óvatos, ha túl aromázod azt már nem tudod visszahígitani, sajnos szappanos marad… Saját tapasztalat… Ha kevés mindig lehet hozzárakni, de ha sok akkor az már olyan marad.
Helyzet jelentés így 3 nap után! Tudom tudom idő kell!.. 24 órás pihenőkkel 3 szor 2 órát volt melegítős mágneses keverőn! Most azért rákóstoltam a cherry cigar ra . Soknak nem mondom a 10% ot, így első benyomásra kevésnek sem. A cigar nincs benne túl tolva de érzik hogy nem sima cherry!
Az ry4 et is megkóstoltam…az régen nagy sláger volt ha jól tudom. Nekem most van elsőnek szerencsém hozzá… Nem rossz! Nagyon emlékeztet valamire…talán gyerekkoromban mikor fájt a torkom és köhögtem, anyukám csinált égetett kristálycukrot kanálra, arra vagy a kakasos nyalókára? Valahogy nekem ez jut eszembe róla… Lényeg a lényeg úgy tűnik nekem egész kellemesek lesznek ezek a flavorhookos aromák. Bár kíváncsi leszek rájuk mondjuk 2-3 hét múlva.
Én is mágneses melegítős keverővel keverek, de utánna beteszem utrahangos tisztitóba flakonnal együtt. Így le redukálom az érési időt. Én desszerteseket szívok.