Dohányos aroma

Sziasztok!
A vape42 bezárása után próbáltam máshol Inawera pyramid aromát keresni,nem sok sikerrel.
Annyira már nem is bánom mert valahogy másabb,gyengébb lett számomra a Pyramid mióta új a csomagolása.
Aromamesteren találtam 3 dohányos cuccot.Tudnátok segíteni melyikkel nem lőhetek nagyon mellé?A lényeg hogy egész nap szívható legyen,ne kokszoljon,normális dohányos íz.
RY4,KLM,Symphony

2 kedvelés

Aromamester-fèle Ry4,Symphony mindkettő nagyon jó,ès gazdaságos is! A Klm-et mèg nem próbáltam,de tervben van. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Teljesen jó, volt már. :saluting_face:

7 kedvelés

A Spanyoloknál van!! EsmokingSpain!

6 kedvelés

Ry4 édesebb a symphony szárazabb “mogyorósabb”

Mindkettő nagyon gazdaságos és egész nap szívható. A ry4 nekem 4 évig volt szívható minden nap :joy:

7 kedvelés

Szervusz @dlajos !

KLM - ről egyelőre még nem tudok nyilatkozni, van a szekrényben, de még nincs bekeverve. A másik két aroma teljesen rendben van… :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Én is ki akartam próbálni már régóra a Symphonyt, De ahhoz képest ,hogy tegnap adtam le a rendelésem a VapeMasternél eszembe sem jutott!! :fearful: :sob:

6 kedvelés

Egy mail-t megèrne,hogy módosítani szeretnèl a rendelèseden.

7 kedvelés

Igen! Azt fogom tenni!!

6 kedvelés

Milyen %-ban keverted?

1 kedvelés

Az aroma mestertől rendelt Ry4 et 5% ba kevertem és teljesen elég is volt neki

6 kedvelés

Nekem is hiányzik a Pyramid :disappointed_relieved:

Symphony-hoz annyi adalék, nekem anno ízlett, bár nem volt elég karakteres egy idő után. Hat hónaposan már után kellett aromázni, valahogy elgyengült álltában.
Pg többlethez kérte a 8 százalékot.

6 kedvelés