…azt a trikós drótot dobd ki,…alien vagy sima szálhuzal… meg vatta is két három fajta nem ártana…
Wotofo Allien az jó?
Ha nagyon claptonoznál…https://eliq.hu/termek/coilology-alien-v2-ni80-10db/
0.4 és sztem max 40 watt
Köszönöm meg is rendelem
Vattába a wotofo agleted jó lenne hozzá jo izt adna?
Miért erőlteted a wotofo vonalat ? Engedd el azt a márkát nekem nem jött be,lehet neked sem ? Ki kell próbálni többfélét,nem biztos hogy az a jó amit a nagy kék oldalon ajánlanak
Az ízt az aroma adja
Néztem sok YouTube-os videót ahol nagyon dicsérik a wotofot de akarok csak reklám.
Irtad hogy te bacon vattát használsz a bacon v2 az jó vatta?
A YouTube-on sem kell hinni mindenkinek
(Fizetett színészek )
Max irányt tudnak mutatni hogy mibe mit.
A SAJÁT TAPASZTALAT az amire tudsz támaszkodni,ami másnak jó az nem biztos hogy neked is.
Hiába írom hogy tekerj 24 ga kanthalból 4-5 menetet ha neked wotofo Clapton kell !
Mindenkinek más jön be .
Sok fajta vattát kipróbáltam de ha kezdő vagy és nem tudod mennyit szedj le belőle,ajánlott a magméretnek megfelelő vatta kiválasztása ha hármas mag akkor Bp mods 3mm például.
Nem szeretnélek összezavarni,de sajnos próbálgatni kell.
Ritka az olyan hogy elsőre minden klappol
Még uj vagyok rta-ba nem igazán mernék még bele fogni tekerésbe, . Pár napja küszködök vagy 30szor bevatáztam és coiloztam az rta-at mindent kipróbáltam de nem volt jó.
És most derül ki , hogy rossz fajta claptont választottam majdnem kilöktem az rta-at.
És az alien coilt meg is rendelem meg valamilyen vattát nézek hozzá. Remélem most mar jó lesz
Tudod mi mennyi mindent ki dobhattunk volna ? de mi sem adtuk fel
Egy huzalt feltekerni egy adott magméretre olyan mint cipőt kötni
Ha az megy,ez is fog kis gyakorlással,és olcsóbb lesz mint ötezerért claptont venni
Ha belejössz nevetni fogsz mennyire könnyű! Nem szabad félni
Akkor rendelek kanthal huzalt meg coilt is. A 24 ga kanthalt hány watton használod és melyik márkát?
…sokszor kérdezik melyik a legjobb vatta ?..olcsó vagy a drága?..szerintem az a legjobb vatta amelyik a legjobb ízt adja Neked !..a gépparkod és felhasználasi módod figyelembevételével …
Még uj vagyok ebben a cotton clods az első vattam nincs még ebben tapasztalatom
…próbálj minél többet kipróbálni ,vattából,drótból,levesből …kialakul az…csak súgom a muji vattáról el ne feledkezz
Mit jelent a muji vatta
Milyen ellenállású lesz a kanthalod ? Milyen édesen szereted a pudingot,vagy milyen sósan a húslevest ? Érted ?
Ezt nem tudjuk megmondani pontosan neked
…ajaj…vaperina kereső…gugli…kicsit dolgozz meg a tudásért
Próbálj előbb olvasni,akár itt is a vaperinán elég sok érdemleges dolgot szoktunk írni a vicces dolgokon kívül is
50 60 közt szeretném hasznalni singlebe és azért jol szeretném érezni az ízét nem tudom milyen irányba induljak