Hali! Van itt valaki, aki használ ilyen vattát? Vagy esetleg némi ötlet, tipp, róla? Ma vettem, és annyi tuti biztos, h a 2.5 magon tökéletes. Pont annyi amennyi kell oda. Viszont ízben még nem nagyon érzek változást. Nekem kissé elmarad az íz visszaadás.
U. I. A kazán, az alany, egy ares 2 mtl rta.
Szervusz én kb 4 éve csak ezt használom és számomra tökéletes ízvisszaadással bír,nem tudom te milyen coilt használsz ,vagy huzalt,én momentán Ni80, Kanthal,Ss316, Clapton -t használok és soha nem tapasztaltam izvesztességet …2.5-3 magon tökéletes maga a vatta ha nagyobb magon használom értelem szerűen duplán fogom …
Nekem nem jött be elajándékoztam, de a Demon Killer cipőfűző nélküli igen!
Ízlések és pofonok szokták mondani meg száj íz fügvénye
Elég sok hamisítvány lehet belőle és lehet ez is szerepet játszik ebben. Valamelyik webshopból rendeltem régebben jópár csomaggal és mind copy volt legalábbis a demon killer oldala szerint Amúgy passz nem rossz vatta azért azt is elhasználtam…
Nekem is van, de talán ha kétszer vattáztam vele, egyelőre félre van rakva. Nincs róla rossz emlékem, de 2.5-re nekem nagyon szűknek tűnt, inkább 3-asba tettem, abban jó volt.
Közben megtaláltam az egyiket. Ennél is ott van de ha jól látom az eredeti 2x9 szám van nekem meg egyben van 20.
Igen így van az eredeti az 2*9 számbol áll
…úgymond be kell törnie a vattának ,egy tank leves kell neki,de erről a vattáról jót is rosszat is lehet olvasni…èn meg voltam elègedve…kazánja válogatja …
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.