Az mar most tuti h irni fogok a puffogo topikba. Nem miattatok (baaaar neha megerdemelnetek)_ hanem amennyire sz…nak minket … . Probalok kulturalt lenni, de nagyon nehez. pedig csak most valtottam, ti evek ota eben szivtok :S
Hmmm, nem tudom, ott a fekete mellett a zöld pipa azt jelenti készleten, a gunmetal is van 6-8 nap, az ss nincs, azt tudom, mert Szabival mikor vásároltunk ott, akkor ő azt szerette volna először.
igen ami nekem kell ss színben ritka elviszik hamar
Igeeen, mehet most rogton a rendeles?
jaj jaj mindjárt szét nézek én is
nekem egy pár napja a bishop kelett volna persze,hogy ss színben de abbol nem nagyon van
Ha a feketét akarnád, akkor lenne ss
Necsináljátokvelem, most adtam el egy csomó mindent és mégis itt van egy csomó minden, hogy a tökbe lehet ez? Rejtély
Najó, az easy side boxal beszállok, ha kell.
En mindig is a leheto legertelmesebb ellenallast szeretnem, termeszetesen holgyem. Barki aki mast mond az vagy hazudik vagy igazat mond - mint erett felnott ember el fogod tudni donteni h melyik az igaz
Meg nezelodom, van tank, 44 EUR. mod sajna nincs ami nekem kellene
Hmm?
Csak a tank van. 44EUR-al tudok beszalni. Viszont jovo heten kellene a cucc, ami hetfoi legkesobb keddi rendelest takar. Mit gondoltok osszejon? Ha nem akkor nezelodom mashol.
Én most vettem még 3 tankot, szóval én nem tudok beszállni, meg nem is nagyon van olyan ami kéne, megvárom a converterből az új színeket.
OK-OK, akkor nezelodom mashol
Sziasztok csak kérdezem érdeklődők,hogy esetleg nem e szeretne rendelni valaki a kumuluvapes ről mert nekem tervben van most egy pico mod ami muszály mert nem tudom már a tankot mire rá tenni mert az összes mod foglalt nekemgyertek rendeljünk együtt!!!
várok a héten hátha beszáll valaki velemlegaláb az ingyen postát érjük el meg valami kedvezményt kérjünk kupont hátha van vagy lesz.
Linket adsz? Megnézném ott mi van
dobok egyet persze nézem is
Nem igazán ragadott itt meg semmi