Rendeléssel mi a helyzet most?

kezdhetnék kronológiai sorrendben a 80as évektől a jelenig…de végezzenek vele 1év alatt…kb minden napra jutna matiné

6 kedvelés

Simán…még hozzá is járulnék adománnyal.

4 kedvelés

:+1: :waving_hand:

8 kedvelés

Na ugyi mondom én :smiling_face:valami rémlett,de így már tiszta minden :hugs:köszönöm

5 kedvelés

Nemhiába taníttattak édesanyámék :smiling_face:
Valami ragadt rám,és ha valami érdekel azt átolvasom még ma is :smiling_face:

8 kedvelés

Úgy érzed ha más lenne kánaán lenne? Ne is hozzunk fel más témát csak a vapet. Úgy vizionálod, hogy ha most más lenne a karmester minden sarkon 1ft-ért vapet lehetne venni?

4 kedvelés

Egerek és emberek. Kísérteties hasonlóság? Ki tudja? Tegnap láttam. Érdekes. Nemtom miért posztoltam, csak úgy. Idevágónak tűnt. :slightly_smiling_face: (Tegyük hozzá, hatvanas évekbeli kísérlet a populációról. Érzékenyebbek inkább hagyják ki!)

3 kedvelés

Nem lenne nekem a trafikkal se bajom csak ott semmit sem lehet kapni a szaron kivül. Se alap se aroma semmi. Mióta bekerült a trafikba egyszer akartam vattát venni azt se tudták miről beszélek. Ez a legnagyobb baj. Nem zavarna ha kicsit drágább lenne de legalább normálisan és normális cuccokat lehetne kapni mint annak idején a Vape boltokban.

6 kedvelés

Nekem már annyira tele pl. a tégelyem, hogy bármi/bárkit megnéznék helyettük. De ez nem csak vape, igazad van. Árrésstop. :sad_but_relieved_face:

black and white quotes GIF

6 kedvelés

:light_bulb: Trigger-elted a memóriámat. Köszi. Megy a másik topikba. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

:heart:
Raining Rainy Day GIF by Nishanth Sanjay

3 kedvelés

Nem, ezt azért nem mondanám. Úgy gondolom, ezt a kérdést sokkal körültekintőbben kellene kezelni annál, ahogy most van. Érvek és ellenérvek ütköztetésével, amik nem függetlenek azok környezetétől. Jelen pillanatban egyetlen érvről hallani. Arról, hogy semmi szükség rá, egyébként is könnyen rászoknak a fiatalok. A valóság azonban sokkal többről szól, mint egy ilyenféle, mondhatni érzelem alapú megközelítésen alapuló döntésről.

6 kedvelés

A szabályzást, hatósági jogkörbe bevonást vajon mindig kötelező minőségromlással (vivo és tsai) és adóztatott extraprofittal jár? :roll_eyes:

6 kedvelés

Ezt nem tudom. Én pl. örülnék neki, ha normálisan szabályozott körülmények között vásárolhatnék itthon mindent, amit ma nem tehetek meg. A normálisan szabályozottat úgy értem, hogy a szabályozás készítésébe be kell vonni azokat is, akiket ez személyesen érint. Pl. itt van egy nagy létszámot érintő, gyakorlatilag érdekvédelmi szervezetként működő fórum. Egészen biztos vagyok benne, hogy sokan aktívan vennének ebben részt úgy, hogy a társadalom, rajta keresztül pedig az államunk is jól járjon.

6 kedvelés

Kár agyalni rajta és írni róla, hogy mi lenne a normális mert a szabályozás részéről sosem volt szempont, hogy az legyen. Az okok egyértelműek. Arról van értelme írni, hogy mi magunk mit tehetünk a nem normális ellen. Ennyi

7 kedvelés

Mit rendelt?

3 kedvelés

Szia.
Kapni fog egy levelet, hogy a NAV viszzatartotta a csomagját és leírják a csomagbontás szabályait.
30 napja van, hogy bemenjen a csomagbontásra.
Ha nem megy be a 60. napon belül felbontják maguktól és eldöntik mi legyen a csomaggal.
Vagy visszamegy a feladóhoz vagy megsemmisítik.

7 kedvelés

ki van ez találva, hogy elkedvetlenítsék a vevőt és az eladót is.

5 kedvelés

Én elengedtem a csomagot, szerintem be sem megyek a bontásra.
LH vissza küldte a pénzt majd megrendeltem mégegyszer…

10 kedvelés