Sziasztok erről az oldalrol rendelt már valaki esetleg,tapasztalat van valkinek?
elég kínainak néz ki…
Mert az is
kártyával lehet mondjuk fizteni de igen elég kínai lehet,podok vannak mondjuk.Nem tudom.
én ismert oldalon vásárolnék…
Lányom ismerősei szoktak innen rendelni pocot. Németországból szállítják. 100 db esetén jó az ár. Mondjuk a vám kockázatot én konkrétan már nem vállalnám.
vám az van biztos vajon
Félreérthetően fogalmaztam, bocsi. Vám nincs, mivel a német raktárból jön. A nav bacakodhat,ha megfogja. Eddig megúszták.
pont ezen a pocon gondolkozom de vagy 2db vennék csak
de lehet hanyagolom a dolgotinkább
köszi mindenkinek
Csak kérdezem,minek ?
Van pár rta-d
Mert olyan egyszerű mint meggyújtani egy szál cigit. Sőt még annál is egyszerűbb mert ahhoz még gyújtó is kell
Ám ez a Poco mánia jobban terjed szerintem mint a manórud. Sokat járok Bp.-en gyalogosan és lépten nyomom belefutok a jellegzetes Poco formájú eszközt használó felhasználókba.
Nem hiszed el a cserépkályhát nem tudtam begyújtani mikor lemondtam,mert nem volt itthon gyújtóm sem
Remélem nem sértek meg senkit sem,de a pod annak való aki nem tud egy rta-t megtekerni,vagy nincs akár 3 perce a hobbyjára
Ők megálltak egy szintnél vagy csak ennyit pénzt tudnak anyuéktól elcsatlizni .
Nem sértésnek szántam,csak én vagyok ennyire elhivatott ?
Kell hozzá szerintem a másik szemlélet is, hogy az rta/rda-zás egy hobbinak is tekinthető. A végeláthatatlan beállítási lehetőségek, a kaland egy új ízvilág megismerésére. Az eldobható meg csak az érzést adja, hogy jó. Mármint csak elképzelem, hogy jó mert sose próbáltam Én csak azért tartózkodom tőlük mert nem látom ki és mit kever bele.
Ritkán olvasgatok,mármint nem könyvet a hszokból mi baja lehet,miért csak egy két napig jó,sokba van a porlasztó,meg ilyenek
Ha írsz neki hogy vegyen rtat akkor meg fel van háborodva sok ember
Áhhh hagyom is a francba
ez igaz van egy pár ezért le is mondok róla meg majd jön egy rdta is szerintem a jövőhéten
És a dl ? Az még nem ?
az is tervben majd lassan lassan.De kell egy modot is vegyek majd