Sziasztok, tudnátok nekem egy jó megbízható oldalt ajánlani ahonnan tudok rendelni nikotin sót jó áron?
Ja és még az lenne a kérdésem ez mellé ha én 100ml liquidet keverek mennyi nikotin sót kell bele tenni hogy 3as erőségű legyen a liquid? 3mlt? Vagy a nikotin só nem annyira erős mint a nikotin oldat és a nikotin sóból több kell? (remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget de nemtudom, most fogok először nikotinosan keverni liquidet)
1 kedvelés
Hello
15ml 20 mg/ ml nikotin vagy nicshalt kell 100 ml 3mg / mles Alap elkészítéséhez
Jelenleg szerintem a legolcsóbb a kumuluson a só
Vpn kell az oldalhoz… van kisebb kiszerelés is ,de ha már kifizeted a posta költséget akkor megéri többet beszerezni …
Esetleg kivárni a hónap eleji 30% ős akciót
5 kedvelés
Köszönöm, 20db 10mls nikotinsó tényleg csak 20€ jól látom? Most le is van árazva 14€-ra
Na akkor 40ml VG, 40ml PG, 15ml nikotinsó és 5ml aroma? (én így kevertem (nikotin menteset még akkor 2020ba) anno 5ml aromával szerintem így lesz akkor a legjobb most is)
Nem Mind1 milyen aroma … van ami többet van ami kevesebbet kíván…
2 kedvelés
Értem értem 25€ am most jelenleg 17,50€ csak félre néztem, nagyon szépen köszönöm amúgy az infókat🫶🏻 hát én mindent úgy kevertem 5mlvel de oldalon feltüntetik talán hogy mennyivel ajálják majd rátekintek
4 kedvelés
Igen fel szokták . Hónap elején mindig van a Kumuluson akció ami -30%
Illetve első vásárlásnál a
BIENVENUE kupon kóddal -5 euró
5 kedvelés
Hát de nincs is hónap eleje köszönöm a kupon kódot is🫶🏻
5 kedvelés
Nincs persze … akkor még olcsóbb lenne
Nincsen mit
5 kedvelés
Újdonság, hogy első vásárlásra van -10% kupon.
6 kedvelés
Na majd akkor hónap elején
4 kedvelés
Kis kiegészítés, hogy nem minden hónap elején van -30% kedvezmény mindenre. Legtöbbször -30% kedvezmény aromára és kész liquidre van hónap elején.
4 kedvelés
K6 minden DIY minden ellemére minden hónapban …
Teljes oldalra valóban ritkábban van akció
2 kedvelés
Tele van pakolva Chidoval a kosaram már ravaszon az ujjam
2 kedvelés