Vettem egy pumát de az sehogy sem jövök rá mi lehet a baj. 3,5-4 A között lenne jó. Ugyanez a tank más modon max 3.8 A. Nem tudom mit lehetne ezen átállitani semmire nem jó most ez. VW modban hasznalom csak de mindehogy szénné égeti a tekerést.
Hááát … áramerősségen állítani nem tudsz. Ha jól veszem le, amit látok, 0.27Ω/50W a cél. Akkor viszont nagyjából indokolt a 14A (4.12Vx13,9A=56-57W)- illetve több is, az akku a végét járja, a 4.12V üresjárati fesz. érdekes
Nem volt még dolgom ilyennel, ennyit tud a deszka???
Szia Dorina!
Az ellenállás érték mellett lévő ikont “lakat” jelnek látom. Lehetséges, hogy rögzítve lett ez az érték véletlenül a menüben és a tekerésed valójában más értékű?
Csak egy tipp…
Érdekes az egészész mert masik modon a tank tlejesen jónmost egy drag 2 speciel. 3,46, legend 2 meg 3,7. Elviekben 4 ig lenne jó, mindig ez szokott lenni a cél. Az aksi meg 2 hónapos másik modba semmi baja. Probaltam frissiteni de a programja nem is ismeri fel.
Én csak annyit tudok a pumáról, hogy az enyém elfüstölt.
Szóval nem a legélesebb kés a fiókban, az tuti…
Hat most éjszaka vissza utaltak a pénzt. Azt hiszem veszek egy legend 3 mat
Jó döntés.
Akksira úgy értettem, meglehetősen merültek már.
Különösebben ne foglalkozz vele, hány A-t enged rá a mod egyébként, az a dolga, hogy ő kiszámolja mennyi delej kell az 50W-hoz. A lezárt ellenállás viszont megérne egy megtekintést
De ha égeti a tekerést, és most már anyagilag nullszaldós is, nem marad más, mint szakszerű mozdulattal messzire hajítani
Nezegettem videokat hat mindehol ilyen beallitasal 4 A alatt van. Talan szoftver frissités segithetne De nem ismeri fel a programja szóval egyenlőre ennyi.
5 vattnal 5,52A az rengeteg. A drag 2 3.7A ugyanennél a tanknal 50 watton.
Talán azt meglehetne próbálni a moddal , hogy csak az ampert számot figyelni és a többit figyelmen kívül hagyni , hogy úgy mit csinál… Arra gondolok, hogy a wattot venni lefele … Akár le lehet menni 20 vagy 10 wattra is , ha ott adja ki a megfelelő ampert…
Probalgattam 10 watton felizzik már nagyon. 9 watton meg nincs íze. Mindegy rendeltem 2 legendet inkabb
Jó döntés ! Az aegis modok nagyon jók, nekem is van belőle …
Van nekünk is Legen2 hasznalok êvek óta. De inkabb nem valltok
Ahogy @Balazs_Samu_Nagy és @Gumikacsa írta már, szerintem is érdemes lenne egy esélyt adni az ellenállás érték feloldásának, ott a kis lakat mellette.
Pl. bekapcsolt állapotban letekered majd vissza a tankot, elvileg fel kellene ugrania a New coil üzenetnek ha más a tekerésed ellenállása és a + gombbal be tudod frissíteni.
Vagy ahogy gugliztam, 3x gyorsan tűzgomb és elvileg elkezd villogni az ellenállás érték. Hogy ezt TC módban kell-e és vajon a +/- gombokkal váltogatod a lock-ot, azt nem tudom mert nincs ilyen mod-om
Olvasatom szerint (reddit) lakatvillogás közben lehet ki-be kapcsolni az ohm értéket.
Majd kijavítotok, he nem így van.
Igen, én is így értettem, csak azt nem láttam kifejtve, hogy ehhez TC módban kell lenni vagy VW módban is műxik a lock-unlock váltogatás (bár VW-ben mi értelme van, azt nem tudom de a képen is ott van… )
És hogy vajon a +/- gombokkal váltogatsz-e vagy trükkösebb, le kell-e okézni a tűzgombbal vagy nem…
Az lesz az
Már csak az a kérdés, hogy ez érdekli-e még Dorinát, mert gondolom már úton van az új mod… de mi legalább megszakértettük
Ott van nála kéznél, egy próbát megér.