Puma mod beallitás

Vettem egy pumát de az sehogy sem jövök rá mi lehet a baj. 3,5-4 A között lenne jó. Ugyanez a tank más modon max 3.8 A. Nem tudom mit lehetne ezen átállitani semmire nem jó most ez. VW modban hasznalom csak de mindehogy szénné égeti a tekerést.

1 kedvelés

Hááát … áramerősségen állítani nem tudsz. Ha jól veszem le, amit látok, 0.27Ω/50W a cél. Akkor viszont nagyjából indokolt a 14A (4.12Vx13,9A=56-57W)- illetve több is, az akku a végét járja, a 4.12V üresjárati fesz. érdekes​:thinking:
Nem volt még dolgom ilyennel, ennyit tud a deszka???

7 kedvelés

Szia Dorina!
Az ellenállás érték mellett lévő ikont “lakat” jelnek látom. Lehetséges, hogy rögzítve lett ez az érték véletlenül a menüben és a tekerésed valójában más értékű?
Csak egy tipp…:thinking:

9 kedvelés

Érdekes az egészész mert masik modon a tank tlejesen jónmost egy drag 2 speciel. 3,46, legend 2 meg 3,7. Elviekben 4 ig lenne jó, mindig ez szokott lenni a cél. Az aksi meg 2 hónapos másik modba semmi baja. Probaltam frissiteni de a programja nem is ismeri fel.

Én csak annyit tudok a pumáról, hogy az enyém elfüstölt. :sweat_smile:

Szóval nem a legélesebb kés a fiókban, az tuti…

5 kedvelés

Hat most éjszaka vissza utaltak a pénzt. Azt hiszem veszek egy legend 3 mat :smile:

6 kedvelés

Jó döntés.

3 kedvelés

Akksira úgy értettem, meglehetősen merültek már.
Különösebben ne foglalkozz vele, hány A-t enged rá a mod egyébként, az a dolga, hogy ő kiszámolja mennyi delej kell az 50W-hoz. A lezárt ellenállás viszont megérne egy megtekintést​:thinking:
De ha égeti a tekerést, és most már anyagilag nullszaldós is, nem marad más, mint szakszerű mozdulattal messzire hajítani :grin:

8 kedvelés

Nezegettem videokat hat mindehol ilyen beallitasal 4 A alatt van. Talan szoftver frissités segithetne​:person_shrugging: De nem ismeri fel a programja szóval egyenlőre ennyi.:neutral_face:

6 kedvelés

5 vattnal 5,52A az rengeteg. A drag 2 3.7A ugyanennél a tanknal 50 watton.

5 kedvelés

Talán azt meglehetne próbálni a moddal , hogy csak az ampert számot figyelni és a többit figyelmen kívül hagyni , hogy úgy mit csinál… Arra gondolok, hogy a wattot venni lefele … Akár le lehet menni 20 vagy 10 wattra is , ha ott adja ki a megfelelő ampert…

4 kedvelés

Probalgattam 10 watton felizzik már nagyon. 9 watton meg nincs íze. Mindegy rendeltem 2 legendet inkabb :sweat_smile:

5 kedvelés

Jó döntés ! Az aegis modok nagyon jók, nekem is van belőle … :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Van nekünk is :slight_smile: Legen2 hasznalok êvek óta. De inkabb nem valltok​:sweat_smile:

5 kedvelés

Ahogy @Balazs_Samu_Nagy és @Gumikacsa írta már, szerintem is érdemes lenne egy esélyt adni az ellenállás érték feloldásának, ott a kis lakat mellette.

Pl. bekapcsolt állapotban letekered majd vissza a tankot, elvileg fel kellene ugrania a New coil üzenetnek ha más a tekerésed ellenállása és a + gombbal be tudod frissíteni.
Vagy ahogy gugliztam, 3x gyorsan tűzgomb és elvileg elkezd villogni az ellenállás érték. Hogy ezt TC módban kell-e és vajon a +/- gombokkal váltogatod a lock-ot, azt nem tudom mert nincs ilyen mod-om :smiley:

3 kedvelés

Olvasatom szerint (reddit) lakatvillogás közben lehet ki-be kapcsolni az ohm értéket.
Majd kijavítotok, he nem így van. :saluting_face:

3 kedvelés

Igen, én is így értettem, csak azt nem láttam kifejtve, hogy ehhez TC módban kell lenni vagy VW módban is műxik a lock-unlock váltogatás (bár VW-ben mi értelme van, azt nem tudom de a képen is ott van… :thinking: )
És hogy vajon a +/- gombokkal váltogatsz-e vagy trükkösebb, le kell-e okézni a tűzgombbal vagy nem…

1 kedvelés

Ebben a vidiben mintha 3.35 körül lenne lock/unlock az ohmra.

5 kedvelés

Az lesz az :+1:
Már csak az a kérdés, hogy ez érdekli-e még Dorinát, mert gondolom már úton van az új mod… :rofl: de mi legalább megszakértettük :smiley:

6 kedvelés

Ott van nála kéznél, egy próbát megér. :wink:
star wars try GIF

7 kedvelés