Engem sem Ă©rdekelt a tekerĂ©s, több oka is volt ennek. Szerettem a porlasztĂłkat, szerettem az egyszerűsĂ©get Ă©s a megbĂzhatĂłságot amit nyĂşjtottak. Aztán az elsĹ‘ “belenyĂşlás” után jött az ötlet, prĂłbáljuk ki az Ă©pĂtĂ©st, talán olcsĂłbban jövĂĽnk ki.
És onnantĂłl nem is maradt más, csak az RTA-k világa. Volt vele szĂvás, szenvedĂ©s, sok-sok elpazarolt huzal (amelyek már nem voltak menthetĹ‘k), törött palást Ă©s elgurult csavarok, káromkodás az asztal alatt, keresve az elgurult, kiesett “alkatrĂ©szeket”. Nekem mĂ©g a mai napig idĹ‘rablĂł “szĂłrakozás”, de megĂ©ri! ArrĂłl, hogy mennyit szenvedtem vele, Zoli Ă©s Tibi is tudna mesĂ©lni, bár remĂ©lem nem teszik
Az előre tekert coilok világa pl nem az én világom, sosem szerettem őket és ezután sem fogok rajongani értük. Jó, ha megszenvedek az aprócska sikerért . Jelenleg is hever a ládában néhány, de inkább újra és újra nekifutok a saját tekercikelésnek. Biztonsági tartaléknak viszont nekem tökéletesek. Ezért jó a vape világ, azt teszed ami jólesik és úgy, ahogy jólesik! És senki sem pofoz fel mindezért.
4 kedvelés