Coil wrapping

Én sem vagyok porlasztópárti,de ezt végszükség esetére kutattam fel :blush:még mindíg az rta áll nyerésre nálam.

Persze picit fiatalabb vagyok tőled,de sosem tudhatom mit hoz a jövő :blush:

7 Likes

És ! Nem utolsó sorban,ezt kellene megtanulniuk a mai fiataloknak,kezdő kérdezőknek !!!

Köszönés,korrekt összeszedett megfogalmazás.

Nem az éveid számát nézem,hanem a hozzáállásodat.

Tanítani kellene az ilyet :right_facing_fist::left_facing_fist:(vagy legalább tanulni sokuknak )

10 Likes

Szia! Köszönöm az ajánlásod! :slight_smile: A Vaporesso mindig is közel állt hozzám így gyorsba rá is csekkoltam egy XtankT-re ami szerintem elég pofás darab és nem utolsó sorba MTL ként is tudom használni. Jelenleg rendeltem 2 tankot, de a köv. beruházásom célja ez lessz! Az általad említett oldal címét átdobod privátban? Köszönöm

4 Likes

Szia! Köszönöm, igazán jóleset, de számomra ez az alap! Tartsd tiszteletben az embertársaidat! És ilyenkor hangzik el az ismert szlogen, “ezek a mai fiatalok, bezzeg a mi időnkben”, de van benne igazság. :slight_smile:

9 Likes

Sziasztok! Mint azt korábban említettem megrendeltem és már meg is érkeztek az új porlasztós tankjaim melyekből az egyik egy igazi időutazást váltott ki bennem ami nem más mint az Aspire Nautilus 3. Az Aspire Nautilis név ismerősen csenget, hisz 2014 ben ez egy elég nagy kuriozum volt amit később 2015-ben Aspire Nautilus Mini néven adtak ki. A kezdetben még az eredeti BDC (Bottom Dual Coil) porlasztókkal használtuk, amíg át nem tértünk a mára már jól ismert és sokkal népszerűbb BVC (Bottom Vertical Coil) technológiára ami a Nautilus hírnevét megalapozta. 11 év távlatából hatalmasat fejlődött, így örülök, hogy hagytam magam rábeszélni, amit ezúton is köszönök! :slight_smile: Mindig is RTA párti voltam de ez a porlasztos MTL íz/gőz élmény lenyűgözött!

9 Likes