Nekem is van Nautilus 3-om, és egész jó.
Alapvetően én is mindig MTL-t használtam, de az utóbbi időben átszoktam. A vaporessónek is (meg másnak is van) MTL és DL közötti átmenetes porlasztói. A GTI és a GTX (az x-esek főleg a vaporesso x-nevű modjaihoz vannak kitalálva)
Ezek közül a legtöbb (szinte mind) sub-ohmos, de a 0,4 fölöttiek már inkább MTL-esek. Azokat lehet inkább így használni.
Nagyon tartós porlatók, van hogy több mint egy hónapig is bírják (nálam) persze a liquide azt jobban fogyasztják. És nagyon jó ízt és gőzt adnak.
Ezeket a porlasztóka én Vaporesso XR Max Lux moddal használom, de a GTI és GTX porlasztókhoz van normál 500-as csatlakozású tank is. Pont nemrég volt akciós az egyik kinai (talán az egyik legrégebbi) weboldalon, rendeltem is mindkát tankból, ha megérkezik (hosszú az út…) és kipróbálom, beszámolok.
Nem tudom, ide lehet e a weboldalt beírni, de majd elküldöm, ha érdekel, bár lehet hogy te már régen ismered, nekem is itt hívták fel rá a figyelmemet. Többedik rendelésre elég sok kedvezményt adnak, és megbízhatóak, (amellett hogy olcsóak)