Igazságszerint ez nem is feltétlen nekem fontos, hanem a közösségnek. Mivel masszív RBA használó vagyok, és bár néhány porlasztós tankomat szeretem, de csak díszként állnak évek óta. Néhányszor újratekertem pár porlasztót, ami nem a legegyszerűbb művelet, és tulképp senkinek nem ajánlom, a hozzávalók beszerzése nehéz, és magas fokú kézügyességet, türelmet kíván.
Viszont a porlasztó felújítását pont amiatt műveltem, mert a kedvenc porlasztós tankjaimhoz itthon nem lehet kapni semmit, és a gyártóik sem nagyon támogatják egy idő után. Hozzá kaptam az eszközökhöz, ezért vannak nálam.
Annak idején keresgéltem ezekhez valami kompatibilis RBA fejet, de rendre falakba ütköztem, bár a reddit és pár külföldi fórum mélyén volt pár lista, amik eltűntek, illetve sohasem találtam vissza hozzájuk.
A szokásos általános tank/porlasztó lista természetesen könnyen elérhető, és bár az is fontos lehet, én a ritkábbakat is megpróbálom összegyűjteni, illetve gyűjtsük együtt össze.
Ami nálam konkrétan van, és nincs hozzá semmi, az Kamrytech K1000+ tankja. Ezzel semmi kommersz porlasztó nem kompatibilis, éppenhogycsak nagyobb, kisebb a többinél, bár valamelyik RBA head az egyik lista szerint belemegy, de reszelni kell rajta.
Ez egy nagyon szép és igényes tank, elég sok mindent ki is bírt.
A másik az az F-30 tankja, ami bár külsőre jó, kényelmes a szerelése a bordázások miatt, belül teljesen logikátlan a felépítése, és annyira MTL-es, hogy szinte csak beégetni tudtam. Ebben rengeteg a hely, hasonlít a Smok, Kanger, Eleaf HW porikra, de a menetek eltérnek, bár sokat nem próbáltam.
Szóval hasznos lenne itt is összegyűjteni ezeket.