Sziasztok a gtx tankba jó lehet az rba fej?Csak azért gondolkodok a megvételén mert akkor nem kéne mindig ugye porit vegyek az asszony tankjába ezt az rba fejet meg megtudnám neki tekerni mtl re
ehez a tankhoz szeretném de belegondolva szerintem ehez lehet nem is jo az rba fej mert kicsi a tank az rba fej meg ugye nagyobb bele sem tudnám tekerni az rba fejet arra gondolok én
Szia,
Itt van a gyártó szerint milyen tankba mehet:
Nem ismerem ezt a tankot, nem tudom melyik fajtát (kívül vagy belül van a Felső tömítés) fogadja.
Képen a két típus:
22-mm tankokba tudsz rba fejet tenni ha jól tudom ,vagy a pnp- hez smrt porit
igen gondoltam én akkor ez nem jo bele mert 18 a tank nem 22 es.Akkor potyára nem veszem meg
mert egyébként nekem lehet kellene olyan mtl tank amihez van rba fej hozzá ha tudnátok ajánlani azt meg köszönnémnem kéne mindig ezt a porit rendelgessem az asszony kis tankjához
akkor ehez a tankhoz ez 22 es jó lehet az rba fej?ahogy nézem ennek a tanknak a drip tippjét lehet nem egy mtl drip van rajta
Smrt felújítható pori jó a vaporessoba is de csak ami 22mm .
Szia. esetleg ha érdekel van két eladó MTL RTA tankom
https://vaperina.cc/t/elado-thc-tauren-elite-pro-mtl-rta-es-hellvape-vertex-mtl-rta/14285
köszi még a vertexen elgondolkodok csak nem ismerem nagyon azt a tankot nem tudom az asszonynak jó lenne e gyümis és hűs gyümis ízekheznem tudom milyen az ízvisszaadása
Tipikus hellvape, szerintem nagyon jó, én is csak ilyen hűs gyümölcsösöket szívtam vele.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.