Pedig nem is kivonatos!
Lehet a végén megkedveli és rendelnie kell másikat
A Kék villamosom 5 hónaposan elkukoricásodott. Utána meg 9 hónaposan meg simán borzasztó rossz lett. Amit “időben” elszívtam, 3 hónapon belül, azok OK-sak voltak. (Ok, minimális mellékíz)
(Pl. a Parliament).
Nekem bejött ez a száraz pipadohany íz…de tény, hogy még ezt sem tudnám egyhuzamban pl 1 hétig használni. De alkalomadtán tökéletes lesz.
Már tudom. A pipadohány miatt rendeltem. A rumig nem jutottam el
komment folyó sodrása elég erős lehet még de megpróbálok a másik kérdésre válaszolni
Tudom sokan istenítik illetve dicsérik az XR Max-ot de sose vezet jóra ha nem cserélhető az akku és nincs 510-es csatlakozó az eszközön
Nálam most a Voopoo PnP X porlasztócsalád dolgozik igen nagy megelégedéssel. Három fajta 510es csatlakozós tankot árulnak.
Uforce X tank - fém test cserélhető driptip, felső levegőzés és töltés is.
Ezt ajánlom neked a legkevésbé mert MTL-re szerintem alkalmatlan lenne neked.
PnP X Pod tank DL/MTL - én ezzel kezdtem a PnP X család pályafutásomat. Nem akar nagy cirkuszt csinálni. Csak elvégzi a feladatot amire hivatott. Alulról töltés van, felső levegőzéssel. Az fejek (DL/MTL) az 510es testtel kompatibilisek így bármikor cserélheted. Folyást 52,5VG/47,5PG liquid mellett sose tapasztaltam.
Pozitívum, hogy baromi olcsó tankok és már kezd bővülni porlasztó kínálat.
Modnak meg vegyél egy 21700-as akkut fogadó könnyű műanyag eszközt. Mint például az új Lost Vape N100at.
Huhh van it kukorica , rum minden. .
Na most itt mire kell számítani? Mi ez a kukorica? Nagyon fos kukorica íze lesz ? Vagy mi várható?
Állag, szín és illatra jónak néz ki am…
Azt elfelejtettem hogy el presidente a leveske.
Köszönöm a tippet.
Az a baj van most modom dl es mtl is. Smok fortis pl , könnyű , azon van az alberich 2 mtl.
De kimondottan egy zsebcirka a cél hogy ne mod plusz kazán legyen állandóan cipelve.
Nálam favorit. Én a cigaretta papírját érzem benne.
Akkor inkább várd meg az Armour G/GS-t
Én a bajszát
Amúgy csak pár hónap érés után jön, és nem mindenkinél.
Ez mikor jön azt lehet tudni?
Ennyire nem jó a luxe xr max vagy mi miatt nem lenne jó vétel?
Akkor puding próbája az evés… noha meg nem eszem de akkor kipróbálom mit ad
Mérgező nem lehet
A player sorozattal próbálkoztam eddig de nem jött át ezt meg agyon istenitették sokan … de hát ha elfelejtem h van
Csak elvi okokból ítélem el az egész eszközt De én azért választanám az újat mert van belőle cserélhető akkus kiadás.
Pár hét és szerintem már mindenhol kapható
Hát én se ezeket favorizalom , de praktikusabb cipelni magammal mint a nagy mod meg kazános lélegeztetőgép.
Utána lesek még jobban ennek amit küldtél , nem sietünk sehova.
A cigaretta bajszát? Hogy mi?
Vattacsere előtt vagyok, szóval most tesztelem ismét…99% füstös és száraz pipadohány íz + egy tényleg hangyapöcsnyi rumos utóíz, de ha nem figyelnék extrán rá (miattad) akkor fel sem tűnne. Pedig megborult az aroma, 3-4 csepp mehetett az 5,5ml-es Boro-ba
Köszönöm az infót, egyszer csak bekeverem majd amit meghagytam magamnak