Igen, kényes a kicsike, de ne add fel, sztem tök jó kis tank
Egyébként meg a Pioneer autentikus vattázása, magyarázattal:
Igen, kényes a kicsike, de ne add fel, sztem tök jó kis tank
Egyébként meg a Pioneer autentikus vattázása, magyarázattal:
Az alábbi setup-al előszőr én is ugyan így jártam mint @ea007 Ancsa, széttekertem és lenyomtam egy pöttyet a spirált. Azóta is így használom:
Íz kazán, th nulla, de imádom!!!
Hát igen, a TH. Én is alaposabban nikotinoztam, amit abból szívok, hogy legyen valami.
Huhh, ez számomra egy újabb megvilágosodás. Akkor emiatt érzem a 6-os liquidet szinte semminek. De legalább finom.
Végül is elszakadni a nikotintól, ami valjuk be egy rabság, így lehet a legszórakoztatóbban. Május óta “pancsolok” és az adagom 18mg-ról 6mg-ra vittem le, miközben a világ összes zamata az enyém lett…
…januártól ismét viszem lefele és lefele és majd meglátjuk.
Így van. Hatos fölé nem nagyon megyek (illetve 6.666), de itt rádobtam még egy lapáttal.
Az ellentéte meg a Berserker V2 Mini, ott a 3-ast is érzem. Szóval, basszus, már azt is el kell terveznem, hogy miből szívom
Különben azt szoktam csinálni, hogy ugyanabból 2 különböző nikotinmennysiégest keverek, hogy logisztikailag is minden rendben legyen
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.