Sziasztok.
Vettem egy pioneer s tankot, viszont sajnos béna voltam, es a levegőzőnyilast leveve raktam össze , es most ossze van gyogyulva. (Mutatok kepet ). Tippek ,hogy szedhetnem szet ?
Gumikesztyűt próbáltad már?
Figyelem, csak saját felelőségre!
Én egy ronggyal betekerném és ráfognék finoman egy csőfogóval, majd a felső részt gumikesztyűben erőszakolnám.
A lényeg, hogy a gyűrű helyét kitöltse a rongy szorosan, hogy rá tudj fogni, illetve legyen rajta annyi plussz, hogy a fogó ne tudjon benne kárt tenni, de rá tudjál fogni. Kézzel nehéz lesz, mert szétcseszi a kezedet (persze ha autószerelő vagy vagy ablakos, akkor nem
).
Előtte megpróbálhatod bedobni a fagyóba 10 percre, hátha enged annyit, hogy meginduljon.
Illetve legközelebb a gumi részeket, ahol összeszorulnak kent be vg-vel, hogy ne rohadjon könnyen össze, mert a száraz gumi itt sem jó. ![]()
Még azt is meglehet próbálni, hogy rongy a résbe szorosan és gumikesztyűben ráfog mind a két felére és hátha tudsz annyi erőt kifejteni, hogy elengedjen.
De a topcapet rakd vissza, nehogy a palástot kinyírjad és csak finoman erőszakoljad.
Kimerítő, célravezető megoldáspalettát sorakoztattál fel István! ![]()
Nem ma kezdtem az összerohadt tankok szétszedését ![]()
Piff apukám! Rutin meg az évek!
![]()
Mondjuk volt olyan klón, amit out of box 40 perc volt szétszedni. ![]()
Pedig Pionak a legsokoldalúbb kis kazánkája!
Első és utolsó klónom egy Dvarw fél iccakát nyúztuk egymást! Fagyasztó-forró víz! 5-ik forróvizes fürdés után a fagyóban engedett! Nagy küzdelem volt! ![]()
Koszi a tippeket, probalkozom![]()
Ne add fel! Van remény! ![]()
levegőző lyukba bedugsz egy furó szárat…
Jó gumikesztyű, vagy szilikon lap fél siker
megéri tartani otthon.
De nem nagyobb levegőt akar csinálni ![]()
Fúrószáron keresztül nehezebb is lélegezni → szűk MTL ultra ![]()
Egyébként eddig egyszer volt olyan tankom, amihez adtak egy kis darab ilyen gumilapot.