Párkány TastyVape

Szervusz Zolika ! :slightly_smiling_face:

Tudtam én , hogy rád bármikor számíthatok… :hugs: Az a helyzet elég ügyes gyerek vagyok magam is, segítség nélkül… :wink: :sweat_smile:

6 kedvelés

Igen, igazad van ne haragudj, javítottam. :hugs: Félreolvastam kicsit a dolgokat. :confused: Egyetértek azzal amit írtál inkább kiegészítésnek szántam. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Én meg nem tököl sokat :sweat_smile::ear_of_corn:

6 kedvelés

Egy tök, két tök, három, tök, nem tökölök öntök!
Happy Hour Drinking GIF by Saturday Night Live

7 kedvelés

Lényegében pont ennyi. Berakod a listába és vagy van az adott termek vagy nincs. Nincs lehetőség összeállított csomagot át venni sajnos. De rengeteg aroma van én akkor viszek mást esetleg. Persze nem vagyunk egyformák nem mindenki ízlésese egyforma kinek mi jön be, de én még sose tudtam üres kézzel el jönni. Azt is elfogadom hogy ez nem jó mivel nem mindenkinek a szomszédos város és költség oda eljutni, de a jelenlegi szar helyzetben még mindig több mint a semmi. Kompromisszumot kell most kötni amíg nincs jobb opció…

12 kedvelés

Van opció. Megrendelem egy EUs országból.

7 kedvelés

17 éve locsolom bele a pénzt, idővel mindíg jöttek szigorítások de volt normális megoldás akkor is. Aztán még jobban szorongattak minket de ment a verkli tovább. De jelenleg nekem nem hianyzik azon gondolkodni hogy el kapják a csomagot vagy sem, ez nekem már rég csak hobby és nem az életem múlik rajta.Ha az lenne az ára hogy vacogjak rajta hogy megbukok e elvesztené a varázsát, és sokkal jobban szeretem élvezni mint sem kockázatként tekintsek rá. Nekem belefér gyakrabban kiugrani és válogatni föleg hogy bőven komoly tartalekkal rendelkezem. Van fasza fagyizó a gyerek élvezi én meg 5 perc alatt végzek. De ez megint csak egy ember helyzete és nen a többség. Egyértelműen jobb volt minden hazahozatni kényelmesen. Ez sose a pénzről szolt hozzám van nőve a Vape. A nikotint lehet csökkenteni minimalizálni aroma meg mindíg lesz szerintem a környéken.
Maradok Tisztelettel minen Vaper társasam iránt.
Only MTL 1.2 ohm 12 watt​:joy:

15 kedvelés

Az a fontos, hogy ez neked így megfelel :slight_smile:

6 kedvelés

Drága Hölgyeim és Délceg Uraim!
A Tasty Vape töretlenül üzemel.
Sajnos a talált weboldal frissítése nem megoldott, jónak ítélt projekt kezdete és egyben vége is.
Pont a szigorítások miatt van! A hatalmas boltlátogatói szám miatt a készletváltozásokat percre, de még napra pontosan sem megoldható vezetni. Ezért a Tasy Vape elnézéseteket kéri.
Szlovákia egyik legnagyobb választékkal rendelkező boltjáról van szó, amely töretlenül várja vásárlóit!

Június 30 ig minden alaplé régi áron elérhető. Jelenleg 90% a termékeknek még mindíg zárjegy nélkül.

Jó szívást! Vape napot! Teccenekértenyi…:winking_face_with_tongue:?

15 kedvelés

Inkább ide menjek mint a fake cuccokat áruló franciák?

5 kedvelés

Mindenki ott vásárol vagy onnan rendel, ami neki szimpatikus. Örüljünk, hogy még van erre lehetőség, hogy legalább egy picit lehet válogatni a helyek közül. Korábban is írtam már, hogy én például szoktam rendelni a franciáktól, de az sem esik nehezemre, hogy kimenjek Párkányba. Én a rendes cigit szoktam nézni, viszonyítási alapként. Amennyi folyadék elmegy nálunk havonta, nekem az is meg fogja érni, hogy megvegyem a Tastynél a jövedékis aromát. Nyilván, alaplevet nem ott fogok venni. Ne harcoljunk már ezen egymással, hogy ki mit honnan. :slight_smile:

12 kedvelés

Azért van az az élethelyzet, amikor munkahelyed megtartásához- betöltéséhez körültekintőbbnek kell lenned a megszokottól.
Nem kukacoskodás, vagy parnoia az, hogy megteszek mindent a tiszta, priusz mentes erkölcsi és évenkénti még a szűk családi környezetet is érintő nemzetvédelmi átvilágítás eredményéért …
Nem kell mindjárt a Feketelistás sorozat miliőjére gondolni. Egyszerű autóvillamossági szerelőként, de milyen… autókba szerelek műholdas nyomkövetőket és egyéb monitoring rendszereket… De szeretek gőzőlni!

4 kedvelés

Sziasztok!
Valóban hasznos lenne, ha figyelembe vennénk és tolerálnánk a saját megszokott életutaktól eltérő érdeklődést, rögtön nem rosszat feltételezve. Ezek nem gonoszságot vagy rosszindulatot tükröznek, csak más szempontokra támaszkodó érdeklődést…
Az előre utalás esetén nem csak a megrendelt termékek értékét veszíthetem el, hanem számolnom kell a hírek szerint az erkölcsi sérüléssel is…
Ezért boncolgatom a közös gondolkodást remélve a legális liquidek milyenségét, mennyiségét, rendelés lehetőségeit feltérképezve, csak mindig mellé megy és valahogyan sérül valaki…
És azzal is számolnom kell, hogy esetemben nem remélhetek izzadságszagú erőltett magyarázatot, mint a Lost Mary-is rendőrnél…

2 kedvelés

Nyugodtan, dohányos kategóriába nem vagy rivális…

2 kedvelés

Ez a téma már többször is meg lett válaszolva, szóval lezárom.

10 kedvelés