Párkány - Vape shop

Tud valaki valamit a Párkányi helyzetről? Mostmár csak drágábban lehet alaplét illetve nikotint vásárolni? Volt készletfeltöltés? Legutóbb amikor voltunk már le volt rabolva :frowning:

6 kedvelés

Szia ! Mivel ez nekik is egy nehéz és átmeneti időszak ahol a készletek most vannak átalakulóban és kialakulóban ezért szerintem érdemes a telefonon vagy emailben érdeklődni mielőtt neki indultok

Finom Gőzöket :heart:

7 kedvelés

Köszi!
Nekem magasabb áron is megéri megvásárolni, mint bármilyen más alternatív megoldást választani, úgyhogy írok majd nekik mikor lesz a választék a “régi”

6 kedvelés

A számomra fellelhető és itt segítségként kapott emailek egyike-sem élő…
Van esetleg 4.-5.?

2 kedvelés

Passz … nem terveztem Párkányba vásárolni menni sőt azt sem tudom milyen shoppok vannak ott … csak álltalánosságban gondoltam jobb valahol jelenleg érdeklődni ,de akkor ezek szerint nincs rendes kontakt oda ? …

4 kedvelés

Elsejétől minden jövedékin ott a zárjegy. 4 shop vezetőjétől kérdeztük meg két hete, mikor kinn voltunk. Eddig volt idejük kiárusítani, illetve a készlet folyamatosan forgott akkor is, mindenhol kinn voltak már a zárjegyesek is. 2 shop ki volt fosztva, 2-ben teljes árukészlet volt.

Szívesen! (Csak hogy Zolika meg ne szóljon… :rofl:)

7 kedvelés

Nem miattad​:hugs:miattuk,akik kérdeznek,eltűnnek,oszt’se bú se bá se ■■■■■■■ a …om meg se köszönik :blush::man_shrugging:

6 kedvelés

Mondjuk ez jogos elvárás…de ez sem működött soha :rofl::hugs: mindenesetre Köszönöm :wink:

7 kedvelés

Amilyen az adjisten’ olyan a fogadjisten :wink::hugs:

7 kedvelés

Ha megdobnak kenyérrel… :hugs::rofl:

4 kedvelés

Akkor dobjanak mellé szalonnát is

:rofl:

8 kedvelés

Diétázok. Kenyér nem kell, elég a szalonna… :wink:

6 kedvelés

Akkor forgasd és nyugodtan, csepegtethetsz az én kenyeremre…

3 kedvelés

Hú, de rég nyársaltam… :open_mouth:
(Nem félreérteni​:grin:)

6 kedvelés