Tud valaki valamit a Párkányi helyzetről? Mostmár csak drágábban lehet alaplét illetve nikotint vásárolni? Volt készletfeltöltés? Legutóbb amikor voltunk már le volt rabolva
Szia ! Mivel ez nekik is egy nehéz és átmeneti időszak ahol a készletek most vannak átalakulóban és kialakulóban ezért szerintem érdemes a telefonon vagy emailben érdeklődni mielőtt neki indultok
Finom Gőzöket
Köszi!
Nekem magasabb áron is megéri megvásárolni, mint bármilyen más alternatív megoldást választani, úgyhogy írok majd nekik mikor lesz a választék a “régi”
A számomra fellelhető és itt segítségként kapott emailek egyike-sem élő…
Van esetleg 4.-5.?
Passz … nem terveztem Párkányba vásárolni menni sőt azt sem tudom milyen shoppok vannak ott … csak álltalánosságban gondoltam jobb valahol jelenleg érdeklődni ,de akkor ezek szerint nincs rendes kontakt oda ? …
Elsejétől minden jövedékin ott a zárjegy. 4 shop vezetőjétől kérdeztük meg két hete, mikor kinn voltunk. Eddig volt idejük kiárusítani, illetve a készlet folyamatosan forgott akkor is, mindenhol kinn voltak már a zárjegyesek is. 2 shop ki volt fosztva, 2-ben teljes árukészlet volt.
Szívesen! (Csak hogy Zolika meg ne szóljon… )
Nem miattadmiattuk,akik kérdeznek,eltűnnek,oszt’se bú se bá se ■■■■■■■ a …om meg se köszönik
Mondjuk ez jogos elvárás…de ez sem működött soha mindenesetre Köszönöm
Amilyen az adjisten’ olyan a fogadjisten
Ha megdobnak kenyérrel…
Akkor dobjanak mellé szalonnát is
Diétázok. Kenyér nem kell, elég a szalonna…
Akkor forgasd és nyugodtan, csepegtethetsz az én kenyeremre…
Hú, de rég nyársaltam…
(Nem félreérteni)