Párkány - Vape shop

Tud valaki valamit a Párkányi helyzetről? Mostmár csak drágábban lehet alaplét illetve nikotint vásárolni? Volt készletfeltöltés? Legutóbb amikor voltunk már le volt rabolva :frowning:

6 kedvelés

Szia ! Mivel ez nekik is egy nehéz és átmeneti időszak ahol a készletek most vannak átalakulóban és kialakulóban ezért szerintem érdemes a telefonon vagy emailben érdeklődni mielőtt neki indultok

Finom Gőzöket :heart:

7 kedvelés

Köszi!
Nekem magasabb áron is megéri megvásárolni, mint bármilyen más alternatív megoldást választani, úgyhogy írok majd nekik mikor lesz a választék a “régi”

6 kedvelés

A számomra fellelhető és itt segítségként kapott emailek egyike-sem élő…
Van esetleg 4.-5.?

2 kedvelés

Passz … nem terveztem Párkányba vásárolni menni sőt azt sem tudom milyen shoppok vannak ott … csak álltalánosságban gondoltam jobb valahol jelenleg érdeklődni ,de akkor ezek szerint nincs rendes kontakt oda ? …

4 kedvelés

Elsejétől minden jövedékin ott a zárjegy. 4 shop vezetőjétől kérdeztük meg két hete, mikor kinn voltunk. Eddig volt idejük kiárusítani, illetve a készlet folyamatosan forgott akkor is, mindenhol kinn voltak már a zárjegyesek is. 2 shop ki volt fosztva, 2-ben teljes árukészlet volt.

Szívesen! (Csak hogy Zolika meg ne szóljon… :rofl:)

7 kedvelés

Nem miattad​:hugs:miattuk,akik kérdeznek,eltűnnek,oszt’se bú se bá se ■■■■■■■ a …om meg se köszönik :blush::man_shrugging:

6 kedvelés

Mondjuk ez jogos elvárás…de ez sem működött soha :rofl::hugs: mindenesetre Köszönöm :wink:

7 kedvelés

Amilyen az adjisten’ olyan a fogadjisten :wink::hugs:

7 kedvelés

Ha megdobnak kenyérrel… :hugs::rofl:

4 kedvelés

Akkor dobjanak mellé szalonnát is

:rofl:

8 kedvelés

Diétázok. Kenyér nem kell, elég a szalonna… :wink:

7 kedvelés

Akkor forgasd és nyugodtan, csepegtethetsz az én kenyeremre…

4 kedvelés

Hú, de rég nyársaltam… :open_mouth:
(Nem félreérteni​:grin:)

7 kedvelés

Elég magabiztos voltam, így ma kimentem, de ami fogadott, arra nem számítottam. Amit szerettem volna (aroma), abból semmi nem volt. Így még nem jártam. Ezért kell telefonálni, vagy emailt írni. Azt se tudták megmondani, hogy pld. Adams Vape mikor érkezik. Persze üres kézzel azért nem jöttem el! :laughing:

2 kedvelés

Adams vape cuccokat nagyon máshol nem is láttam csak szlovák shopban .. ha azt keresel ki kell várnod míg lesz Szlovákiában , mert sehol máshol nem találkoztam a márkával .. gondolom mert Cseh a márka ,de sajnos csehek ide nem szállítanak

3 kedvelés

Igen, sajnos én sem láttam sehol, csak a Tastyban.

1 kedvelés

Nem tudom , hogy a Cseh cégek szállítanak e Szlovák automatába , de egy próbát megér, ha a kedvenc aromárol van szó ..

2 kedvelés