Sziasztok!
Szerintetek a TastyVape nem teljesen online áruházként, még üzemelő oldal üzenete az, hogy a feltüntetett árak megléte valós raktárkészletet jelez, így kosárba pakolva a termékeket foglalom és egy záros határidőn belül személyesen átvehetem Párkányi boltban lyukra futás nélkül?
Szia. Ha ugyanarra az oldalra gondolunk, akkor ott annyit tudsz csinálni, hogy összeválogatsz magadnak dolgokat, bebattyogsz a boltba és az egyik leánkának megmutatod, hogy ezek kellenének, aki elmondja, hogy a cuccok fele nincs. Sajnos ritkán frissítik az oldalt, plusz vannak fent olyan dolgok is, amik már nincsenek vagy elfogytak.
A megadott email cím nem elérhető, ezért ment nektek a kérdés…
Igen, ez az. Lényegében, egy online bevásárló lista.
Elég amatőrnek tűnnek ezek a szlovák boltok.
Nem túl bíztató. Tehát simán benne van a pakiliba, hogy megjelenek, az áhított aromákat átvenni, de helyette no-name lejárt szav. idejű raktárukba beragadt leveseket próbálnak elsütni és a parkolóba a Magyar rendszám miatt vár egy ballonkabátos navos…
A fizikai boltok úgy általában mindenhol gyengébbek. Ezt úgy értem, hogy jártam néhány országban, körbenéztem fizikai shopokban és persze tisztelet a kivételnek, de sokkal szerényebb a választási lehetőség. Legtöbb helyen csak a pod, nyilván ahol nem tiltott az eldobhatósok tömkelege, és az előre kevert 10mles liquidek vannak, jó esetben még long vagy shortfill. Közép kategóriás netán high end cuccot elvétve találni bárhol.
Ennek nyilván a hely szab határt.
Azért nem ma kezdték. Plusz, rajta van mindenen a szav. idő és mellesleg, nem egy sarki sufniról van szó. De, ha már ilyen gondolataid vannak, akkor inkább ne menj. Mikor én megyek, kb. több magyar rendszámos autót látok ott, mint szlovákot.
Szia Éva! remélem Éva…
Mindent feltüntetnek árakkal, ami számomra kedves. Don Cristo, Bombo Viper, Ripe Vapes stb… Ezek csak tájékoztatás a finom levesekről és marad a koppanás rájuk nyitva az ajtót?
Odatelefonálni nem lehet, vagy mail?
Most akkor mi van, ez merőben más véleményalkotás a fenti bejegyzésedhez képest???
Szia!
Nem tudom, náluk még nem jártam
A megadott mail-ra nem lehet kérdést küldeni, ismeretlen…
Nem értelek, nem tudom milyen vélemény alkotásról írsz. Én a kérdésedre válaszoltam, nem véleményt írtam.
Telefonon egy jó mailcímet vagy Messenger elérhetőséget kérni, hátha?
Ő csak annyit irt, hogy feltehetően nem frissítik az oldalt mindig tehát lehet, hogy nem lesz minden amit kiválasztottál.
Erre te ezt válaszoltad:
És erre írta, hogy nem most kezdték tehát ilyen túlzó dolgok nincsenek amit írtál.
Nincs benne semmi ellentmondás.
Én az ecigimarket.eu -n pakoltam “teli” a kosaramat, majd jött egy levél hogy egyeztetés szükséges merthogy nem szállítanak ki és biztos hogy érte megyek e… Ugyan telefonon is jeleztem nekik hogy megyek de 5 napig semmi, majd megírtan emailen is hogy igen megyek, ekkor közölték hogy amiket kinéztem már nincsenek, ami pedig van az kb 60%-al többe fog kerülni…
Úgyhogy nem mentem ki…
De majd megyünk valamikor várost nézni és a paraszt étterembe “zabálni” úgyhogy akkor majd szétnézek, hacsak addigra nem szokok le végleg…
Immáron vagy hatodjára…
Kontra válasz
“Azért nem ma kezdték. Plusz, rajta van mindenen a szav. idő és mellesleg, nem egy sarki sufniról van szó. De, ha már ilyen gondolataid vannak, akkor inkább ne menj.”
Igazad lehet, valóban keresve sem lehet találni két különböző véleményt…
Felesleges megpróbálni kiforgatni a dolgokat bárki vissza tudja olvasni.
A köztes válaszodat kihagytad a képletből amire valójában Máté utolsó válasza érkezett, de így sincs ellentmondás.