Párkányi friss tapasztalatokat keresek

Sziasztok,

a napokban volt valaki Párkány felé kirándulni? :slight_smile:
Mintha ott már szintén rajta lenne a helyi jövedéki adó hasonló árazással mint idehaza és már kevésbé érné meg - amit találtam árak és hírek, azokból kiindulva.

1 kedvelés

Szia :waving_hand: Igen, június 30-ig kiárulhatják a jövedéki-mentes raktárkészletet, és utána, júliustól, már csak jövedéki termékek lehetnek a boltok polcain. Tehát ahogy egy termék elfogy, és újratöltik a készletet, az már csak jövedéki lehet.

8 kedvelés

@Donat
Shake Hands Friends GIF

7 kedvelés

my hero kiss GIF

6 kedvelés

Köszönöm a megerősítést :slightly_smiling_face:
Így kétszer átgondolom érdemes - e kiugrani, főleg hogy niksó alapot keresek csak (pm-ben ne kíméljetek ha van tippe valakinek). Nemzetiben lehet egyáltalán kapni szerintetek? Még 6-8 éve lehetett kapni 16.ker-ben, bár már akkor is irreális áron.

5 kedvelés

Küldtem tippet.

6 kedvelés

Tudnál nekem is adni egy jó tippet kérlek?

4 kedvelés

Hétvégén voltam Kasssán és gondoltam, ha már ott vagyok, gyorsan bevásárolok. Előtte ki is néztem mindent (direkt niksókat akartam venni, kipróbálásra, amiből van aroma vagy longfill verzió is).
Boltot megtalál, listát elővesz. Majd elképed…
Ugyanis az eladó srác mondta, hogy semmi sincs, mivel levetették velük a polcokról az összes terméket, ami jövedéki adós lesz. Igaz, van a raktárban, de nem adhatja el… Csak készüléket adhat, vagy kiegészítőket. Semmit nem tudtam venni…
Nem tudom, hogy Párkányban így van-e, de a srác állítása szerint Kassán sehol nincs cucc.

9 kedvelés

Felhívtam egy párkányi üzletet (“ízletes gőz”, ami a Sobieszkő 362/10 alatt található), niksó (booster) nincs, de más van elvileg. Nem volt túl közlékeny de hátha valakinek hasznos. Kíváncsi lennék ha tovább megyek a határnál, találnék-e sót valahol, bár a kassai tapasztalat nem túl biztató.

6 kedvelés

Holnap délután mi megtámadjuk Párkányt másodmagammal, a fent említett hely is a célpontok között van, majd írok tapasztalatot.

9 kedvelés

háromezer-hatszázat mondott nekem az eladó a nemzetiben, ha az emlékezetem nem csal (múlt héten), gondolom 60-120ml lehet ennyiért, nem kérdeztem jobban utána, de chubby üvegeket láttam a fiókban, szal’ valszeg a nagyobb lesz.
a niksó 18mg-os, 10ml, 1800 - a személyes véleményem az, hogy a revolute niksójához képest érezhető a különbség (:poop:) a revolute javára, pedig csak 1-1 üveget szoktam rátölteni a nullásra. gondolom nagyobb mennyiségnél még jobban észrevehető

8 kedvelés

amúgy nem annyira tartozik ide, de vicces volt, ahogy kértem az eladótól két üveg niksót és nézett rám elhűlt fejjel, de nem merte mondani, vagy megkérdezni, hogy amúgy tudom-e, hogy ez önmagában nem alkalmas a fogyasztásra, csak így teljesen lehidalt, hogy csak azt kérek? úristen! :smiley:

7 kedvelés

Bored Fozzie Bear GIF by Muppet Wiki

5 kedvelés

Vasárnap voltam .liqudből nem kaptam,amit akartam,pedig felsoroltam,vagy tíz félét.:pleading_face:Aztán elém tette egy mappát,hogy válogassak.Na ott is minden másodikra ztatat mondta,hogy nem van​:sob:Azért sikerült otthagynom 230 ejrót​:pleading_face:Nem tudom,Komárno mennyire van messze,de ott van 3 shop is.Legközelebb oda megyek.

7 kedvelés