Hát biztos rossz napjuk volt. Gondolják ha már úgyis ott vagy csak veszel valamit ha már eljöttél hozzájuk.
Köszönöm Donát. Én inkább itt már nem reagálok dolgokra. Nem veszekedni járok ide.
@Robertcapa 24 februárjában leveleztem velük ezen a mail címen:
Ezek nem ellentétes vélemények, szerintem.
Nem ma kezdték, ritkán frissítik az oldalt, az online látható cuccok fele nincs, de ami van, azon rajta van a szav idő. Ennyi
Ohh fikáztam én bárkit?
Ezt biztos nekem szántad?
Ha igen, légy szíves olvasd el még egyszer!
Köszönöm
A tényeket írtam, vagy nem? De nem fikáztam le senkit.
Hu mik ezek az indulatok ebben a témában?
Itt mindannyian egy oldalon állunk, ne a hibát keressétek egymás hozzászólásában, hanem a segítő szándékot lássátok. Mindenki igyekszik a legjobb tudásához mérten megosztani a tapasztalatait, ez becsülendő és tiszteletre méltó. Olvassátok el rendesen és értelmezzétek is az írottakat mielőtt oktalanul támadnátok egymást a semmiért. Ez nem vezet sehova! Köszönöm

Hu mik ezek az indulatok ebben a témában?
Nem fogadom el, de megértem a feszültséget, éppen most ütil agyon a hobbynk maradékát.
Közhelyes, de muszáj pedig összefogni, virágnyelven beszélni is néha. Illetve mérsékletesen reagálni egymásra.
Van hogy több igazság van, mert mások a szempontok/tapasztalatok.

Nem fogadom el, de megértem a feszültséget, éppen most ütil agyon a hobbynk maradékát.
Azt értem, hogy sokan feszültek lehetnek most, de nagyon fontos, hogy ezt ne egymáson vezessük le, különösen ne azokon, akik próbálnak segíteni. Egy Közösség akkor tud jól működni, ha biztonságos marad mindenki számára.

Van hogy több igazság van, mert mások a szempontok/tapasztalatok.
Persze ez teljesen normális és jó, ha több szemszögből látjuk a dolgokat. Nem is ezzel van a probléma.
Ezentúl én is így fogok tenni!
Hozzászólásaim is töröltem azt csönd.
Jobb a békesség.
Mindenről lemaradtam .. ?
Dehogy a buli még csak most kezdődik.Ja nem.
Nem kiragadva ugyanezt írtam kb. Nem fogadom el, de megértem, és ne egymáson vezessük le.
(Válasszunk ki egy valakit bevállalom onlájn).
Amúgy tényleg rémálom, pár hónapja még kényelmesen rendeltem a bevált webshopomból, olcsón…szemezek 30 aromával, de nem is gondoltam bele, ha majd 2026 év végén kifogyok nic-ből pl. mit fogok tenni.
Amúgy össze kell szedni egy topicba a környező kisboltokat, pár mondatos jellemzéssel. (Én ehhez mondjuk nem tudok hozzátenni).
Besegítek .. leszek én a második akin lehet levezetni
Szervusz Zoli76 !
Ne vállald be, majd én megteszem. Nekem már van gyakorlatom, hogyan kell két évre eltünni…
Khm…megjöttem!
Lemaradtam valamiről?
Itt vagyok,segítek bárkinek.
Tököl,3 év 6 hónap ha nem mondtam volna még
Nekem van egy varázsló haverom,az bárkit eltűntet