Sziasztok!
Azt miből tudom megállapítani, hogy túl vastag lett a vattázás? Illetve azt, hogy túl vékony?
Valamint, milyen érzés a dry hit, és mikor alakul ki?
ha ég a vatta észre veszed majd…
Sok mindentől függ. Tekeréstől, kazán fajtától, mtl-, rdl-, vagy dl-től, de ami általános, az az, hogy amikor át húzod a vattát a tekerésen, akkor épp hogy egy picit szoruljon benne a vatta. Enyhén mozgassa a tekerést, de ne húzza el.
Esetemben, 2.5 magon tekerek. Mtl-ben. Ebbe a bpmods 3 mm-es vattát használok, amit effektiv kettőbe osztok. Nekem igy tökéletes.
Mtl kazánban használok 2,5 magos tekerést, Hellvape méret nélküli vattát. Életem második vattázása volt a tegnapi, és az előzőhöz képest azt vettem észre, hogy kissé nehezebben jön a gőz, erősebbet kell szívni, illetve “vastagabb” is a gőz. Egyépként picit szorult a vatta, de a tekerést nem húzta el.
Egy picit megszúrkálhatod tűvel, esetleg más hegyes tárgyal,ha nem akarod újravattázni.(feltéve,hogy “steril”)
Néha segít ez a művelet.
Ez is egy jó ötlet. Köszönöm,elraktározom
Sok esetben ritkitani kell a vattát, de nem mindig. Ezért is irtam korábban, hogy ez kazán függő…
Khm,sőt biztos
Ami nekünk nincs,az nem is létezik
Dry hit
Pont ilyen “száraznak” képzelem
Néha sötétebb “füsttel”!
Késői válasz, de, Geekvape ammit Rda
Sosem késő,biztos van itt aki tanácsot tud adni.Spec. én nem erről az RDA-ról,másikról talán.
Nekem volt geekvape ammit rda. Érdekes kis rda volt. Izben eléggé jól hozta amit kellett. Nekem vattázásra nem volt jelentősebb gondom vele. 2.5 magon tekertem mindig. (Amúgy keveset tekerek 2-es magra).
Te squonkolva használod vagy pedig dripper-ként? Amíg nálam volt, én squonkolva használtam. Nekem sosem volt vele dryhit.
Dripperként használom. Jó kis rda, meg vagyok vele elégedve. És nem tapasztaltam még dry hitet, inkább csak annyi hogy elmegy az íz, és akkor csepegtetek még rá, habár a vatta még nem annyira száraz.
Én eddig még a két gyári 2.5 magos tekerést használtam el. Vettem hozzá huzalt, ami elég furcsa nekem, és le is égettem, ezért kísérleteztem vele. Építettem már 3 magost is, most épp egy 2 magossal használom.