Megint rendrakásba kezdtem a laptopon. Másra az éjszaka úgysem jó. Táláltam pár kincset egy régi mappában. Ez nem az összes, csak azok valahol máshol lesznek. Ugorjunk vissza az időben egy kicsit. Legyen ez a topik a régi holmik szentélye.
Nekem kicsit több mint fél éve ezt nyomta a kezembe a sógorom.Nem sokat szívtam belőle,mert mikor liquidet akartam beletölteni,mindenhol szétnyitottam,csak ott nem,ahol kellett volna.Minden kifolyt,megijedtem és nem használtamAzt sem tudtam,hogy eszik vagy isszák…most bezzeg szét tudnám már kapni
Az volt szürkében is. Imádtam. Wismec Reuleaux RX2/3. Az szó szerint elnyűhetetlen. 3 sárga LG-vel használtam. Nagyon jól bánt a 3 akkuval. Nem tudom, hogy lehet e még kapni.
Az igazság az, hogy az egy V4, viszont sokkal szűkebb teljes levegőn is a Prime-hoz képest. És talán picit kisebb a kazántere is. Ez amit a képen látsz a második vásárlásom V4-ből. Az első egy Tobecco klón volt, az minőségben is kielégítő volt. A képen ami van nem is tudom milyen klón már, de nagyon rossz minőségű. A Coolvape-el vannak mostanában jó tapasztalataim. Meg persze a régi jól ismert klóngyártókkal. Ízben kb ugyanaz, csak a Prime nem horpaszt annyira. De most jut eszembe, van a képek között egy Kayfun V5 is, az majdnem koppra olyan olyan mint a Prime, én legalábbis nem sok különbséget találtam. Csak a tartály rész ami más, egyébként számomra egy kutya a V5-el.