Sziasztok!
Az elmúlt 2 hónapban nikotinsót szívtam. 10mg/ml-es változatot, eleinte kicsit erős volt, de hamar megszoktam. Igazából csak azért vettem, mert azt hallottam, hogy az Elfliq-nek erős, finom íze van.
(Első kérdés: Aki szívott már Elfliqet, és érezte azt az erős gyümölcsös utóízt amit énis, az megtudja mondani, hogy más nikotinsók is ilyenek, vagy csak ez a marka?)
Úgy voltam vele, hogy finom, de ha elfogy visszatérek a “sima” liquidre. Pár napja vissza is tértem, viszont most mintha hiányozna. Nem a nikotin hiány, mert van mikor egész nap nem szívom, és nem hiányzik.
Volt viszont egy-két negatív élményem is mikor kevertem a liquidjeimet, úgyhogy lehet hogy közrejátszik az is, abban, hogy miért van rossz érzésem most ezzel kapcsolatban.
Szia!
A karácsony előtti akciókban én kipróbáltam vagy 5-6 féle 10mg-os nikotinsós likvidet, név szerint: Drifter, Wick Liquor, Aisu, Jatosto Salt. Mindegyiknek iszonyat mellékíze volt rta-ban. A wc-be nem volt szívem kinyomkodni azokat a kis flakonokat, így mind a kukában végezte
Én az Elfliq-ből próbáltam 3 ízt, porlasztós kazánban, finom, erőteljes ízek, bár 10ml elszívása után kicsit tolakodó volt az az utóíz, kidobódni nem fog, egyenlőre pihentetem.
Te milyen tekeréssel használtad az rta-dban? Szeretnék rda-ra váltani, minden infó jól jön az építésről.
Nem kevertem őket, azok előre be vannak/voltak keverve. Tripodban és Arcanaban próbáltam, 0.7-1.2 Ohm körül, de mindegyikben ott volt egy ugyanolyan mellékíz ami számomra totál élvezhetetlenné tette az egészet. Megvolt az alapíz, úgy magában nem is lettek volna (annyira) rosszak, de a kevert short-longfillek, aromák szerintem sokkal jobbak. Azokat 50-50-re szoktam keverni, 3-as vagy 6-os erősségűre.
Nem akarok okoskodni, de ezeket az elfliq niksókat nem annyira szokás RTA-ban szívni, inkább podrendszerben, nem? Legalábbis én subohmba egyszer tettem, nem mondom, ütött, de ebben a formában szerintem se élvezeti értéke, se nem tesz jót. Túl nagy mennyiségű nikotint visz be.
Nekem az említett nikotinsó inkább alkalmi fogyasztás. Szerintem durván rá lehet kapni. Mind ízvilága, mind pedig a nikotin miatt.
Erőteljes íze ráadásul elüti a sima shortfilljeim ízét.
Még egy gondolat ha már szóba kerultek a podok. A steamtrain pod edition aromát ugyan magadnak kell keverni, de elég intenzív íze van bármiben is. Mellékíz nélkül. Ha ilyesmivel kísérletezel, próbáld meg.