Friss vaper vagyok, 10 év dohányzás után, az Elfbar megismerésén (majd tiltásán) keresztül vezetett az utam körötökbe
Próbáltam az első gépem megvásárlása előtt kellően tájékozódni, végül egy Vaporesso GTX One mellett döntöttem, amit nem is bántam meg eddig!
Kis bemutatkozóm után a kérdésem/dilemmám a következő: a gépem vásárlásával egyidejűleg 70pg/30vg 12mg/ml nikotintartalmú alaplevet is vettem, hozzá longfill (15ml aroma 120ml-es flakonban) ízesítést amit el is készítettem. 2 nap után úgy éreztem, hogy ez a nikotinmennyiség számomra kevés, állandóan a számban volt az e-cigi, így újra rendeltem szintén 70pg/30vg alapú, de 18mg/ml erősségű alaplevet(a 12 és 18 között más opció nem volt), hozzá szintén longfill aromákat. Na itt keseredtem el, mert olyan erős lett a cucc, hogy alig bírok 1-2-t szívni belőle, és az íz se olyan mint a 12mg/ml-essel. Na most így van 600ml(5x120 ugye longfillek miatt) bekevert 18mg/ml alapleves liquidem amit nem tudok használni. Kérdés hogyha veszek hozzá ugyanilyen aromákat, meg 12mg/ml alaplevet amit bekeverek, majd összekeverem nagyobb üvegben a már készenlévő 18mg/ml-esekkel akkor kijöhet valami 12-18 közötti átlag? Szóval menthető e így számomra ez a 600ml liquid?
Szia. Az is megoldás lehet ha sima nikotin mentes alaplevet veszel és azzal húzod fel. Sokkal könnyebb számolni így.
Longfillenként+30 mili 0-ás alaplé hozzá adással kb 15-es leved lesz
Vagy még az is megoldás lehet, hogy veszel ugyanolyan longfill aromákat amiket kevesebb nikotinra keversz, a kettőt összeöntöd, és akkor nincs izvesztés se
Én kisérletezéskor pont ezt szoktam tenni. Keverek egy erősebbet meg egy gyengébbet, aztán próbálgatom, hogy MTL-ből vagy DL-ből melyik lesz jó. Időnként az jön ki, hogy összeöntöm és az lesz a tuti.