Sziasztok! Lassan közeledik az idő, hogy rendelni fogok. Keresgéltem itt az oldalon, de nem találtam a kérdésemre választ. Ami az lenne, hogy nikotin sót vagy nikotin boostert hány ml, mg-ot rendelhetek? Hogy van a szabályozás? Liquidhall-ról szeretnék rendelni majd tízes csomagban 10ml-es 20mg-os boostert. Ennyi mennyiség még elfogadott, vagy kevesebb? Köszönöm előre is a válaszokat!
Szia Ivett
Ha jól tudom a kiszerelésre van szabály. Tehát ez a 20mg/ml, 10ml / flakon a plafon és ezért írják a Liquidhall -on is, hogy TPD kompatibilis mert ez a max nikotinkoncentráció és mennyiség ami egy boosterben lehet. A booster tulajdonképpen nikotinos alapfolyadék csak nagyobb kiszerelésben a jogszabály szerint nem árusítható ezért van kiporciózva.
Köszönöm Donát! Akkor ha jól értelmezem, nem lesz gond, ha 10 db-ot veszek belőle
Szia Ivett! Nem lesz belőle gond! Nyugodtan rendelheted!
Köszi szépen!
Itt tudsz venni 100mg/ml-est is, jobban megéri mint a kicsikkel vacakolni, de a kész alapjaik is jók.
Plusz ott van a 10% kedvezmény és 7000Ft felett ingyenes a szállítás is.
eliquidvg.eu
#nemreklám
#notsponsor
Köszi szépen! Néztem ezt az oldalt is, de most első körben kipróbálom a nic sót és ha nem jó, akkor innen rendelek lötyit
Nincs mit! Ott is van niksó.
Igen? Pedig kerestem azt hiszem tüzetesebben kell átvizsgálnom!
Én is onnan szoktam venni, igaz nem 10-et…hanem 40-et De lehet áttérek a floravitás alapra és antitpd-ről rendelek 100-es nicet és keverek magamnak egy lavor 20-as boostert.
Írtam privátban.
Most kis dózisokban fogok próbálkozni! Tényleg, ha nem szeretnék torok kaparást, akkor milyen pg/vg arányt keverjek? Ezért is a nic só.
Passz, én szeretem, ha karcos vagy csíp.
Szuper, akkor ezzel kezdem! Megsporoltal nekem egy kört
Szia @Ivett
Végülis nem igazán derült ki,ha jól emlékszem,hogy milyen tankban akarod ezt használni,mert pl vannak olyan tankok főleg mtl amik nem komálják a vg töbletes liquidet és ha hozzá adom,hogy jön a hűvösebb idő lehet nem mindegy milyen arányban fogsz keverni,elnézést csak egy pici gondolat volt a részemről
Szia! Igen elvileg megvan a szett, gyakorlatilag még nincs Na szóval eleaf GS tank lesz kezdetnek. Igen olvastam hogy a hideget rosszul viselik.
Akkor 50/50 vg pg lessz a te barátod vele
Köszi Szilárd! Akkor olyat is keverek, mert az már megvan és pont 50/50 rendeltem anno
Gs vagy Gs Air,mert a sima Gs sztem bírja a 70/30 at is a Gs Air már kevésbé?
Ah értem, jó tudni! Nekem lesz sima GS, de lehet akkor a lányomnak is azt nézek