Sziasztok! Lehet szégyen de a párhónapos vaper pályafutásom alatt még nem használtam NiFe 30-at.Most vettem 0.32mm-est és egy 0.4mm-est.Elkészítetem a szokásos tekerésem a szokásos tankomba 3as nic 10w az egyik modon Tc-be a másikon watt modba.Hát régen tapasztaltam ennyire brutál torok hatást kb akkor amikor 18-ast szívtam és a 36-os alapom elfelejtettem lefelezni…Szóval akinek hiányzik a torok hatás annak ajánlom az egyik tankba ezt a huzalt a többibe a szokásost.Ezt én egésznap nem tudom szívni de hátha valakinek kell ez a brutál th.Az ellenállás alacsony igy csak oda figyelve…
Akkor jó hogy nem vettem ki akartam próbálni,de így már nem
Én egy tankot ezzel használok ha kell a th reggel kv-mellé…
Beérett a vaníliás dohányom…elnéztem,több nicet tettem bele 8as lett a hármas helyett, így van bőven th
Háát ott lesz th…
Van,de kevesebbet is pöfékelek
Ez egy nagyon hasznos tapasztalás Jani! Máshol még nem írtak róla eddig! Köszönjük! Én azt vettem észre, hogy úgy 1 éve, ahogy felbukkant a NiFe huzal úgy azzal a lendülettel el is tűnt a köztudatból. Most már érthető miért. Egyébként én a vastartalomra gyanakszom, az miatt lehet nagy a TH.
Nem tudom miért van de néha jó,hogy van bár elég elszívni belőle 4-5ml és úgy érzem mintha a fülemen is nikotin folyna…
Üdv!
Honnan vetted? Mert a Vape42-ben horror az ára. Bár az eredeti Dicodes, 10m 4700Ft. Amúgy több mint 1 éve használom és nagyon bevált.
Igen tudom ez nem dicodes…tvisapo.it ről vettem.7euro Ja és Zivipf huzal tehát német
Köszi. Biztosan jó a cím? Mert nálam azt írja, “A kiszolgáló ne található.” Amúgy, én anno a dobozban található minta huzalokkal kezdtem.
Szia!Én is azokkal kezdtem jók a címek a németeknél olcsóbb mint az olaszoknál…állits a böngésződőn mert valoszínü tiltja az olasz oldalt.
https://www.tisvapo.it/prodotto/filo-resistivo-zivipf-nife30-26ga-0-40mm/
https://www.tisvapo.it/prodotto/filo-resistivo-zivipf-nife30-28ga-0-32mm/
Tessék Ferenc igazad volt egy ( I) betű kimaradt…Elnézést!!!
Mondani is akartam, de kíváncsi voltam mikor veszed észre, pacsi !
Ástam a kertbe nem figyeltem na
Köszönöm. Így már más a leányzó fekvése.
Mit a fagyos földet!?
igen ásóvillával pénzért… amúgy sár volt inkább
@Janos_Groszeibl ezt újra átolvastam…ennyivel brutálabb ez a huzal? De ha jól látom, erősen alacsony a fajlagos ellenállása.
Azóta is használod? Mit bír a huzal, élettartam, stb? Gyorsan felmelegszik, vagy lassabban? Nehezebb vele bánni?
A hagyományos megszokott tekerések eszerint sacc 0.2 ohmokat adnak ki? Íze?
Ha tényleg ilyen th bajnok, ki kell próbálnom.
(Sajna pont nem rendelek mert nem kell semmi komoly…nincs egy Tisvapo-s fórumtárs, aki bevenne?)