Ok, köszi 2-3 tankonként én is cserélem.
Csak tudod, engem minden érdekel, ami TH-s az írásod meg remek kedvcsináló volt.
A dual Yihimet nemigen hozza zavarba a 0.2-0.5 ohm
Én a helyedbe azt próbálnám: ni80-ad biztos van 4 menet jól felemelve…alsó levegőzésü tankba aminek magas kazán tere van…
Kipróbálom azt is majd, ok. De gondolom, a huzal anyaga vagy egyebe is tesz a TH-hoz.
Innen tudsz rendelni
Itt van már ez a link is…
Valamelyest gondolom igen…
Zoli eltűnt azt hiszem
Ami még sokat számít a kazán kialakítása és a kémény hossza és átmérője…
Ezért is használom a kis tankokat mert ott nem megy el az íz és a th is megfelelő…
Szívesen belepróbálnám a squonk szettembe…ja de még az nincs
Nálam az Expromizer még mindig a legthsabb tank, szóval remek alany. Elég jók az eredmények, sok ajánlásodat kipróbáltam.
A Black Note Kentucky levesem reménytelennek látszott, most kezd már ütni.
Közben kaptam felajánlást NiFe próbára, szóval pár nap és ki is próbálom ha beválik, veszek egy adagot.
Érdekesek ezek,hogy kinek mi jön be…nincs erre sablon.
Sziasztok,
NiFe30 huzalból érdekelne egy fél tekercs vagy 1-2m. Valakivel tudnék bizniszelni ezzel kapcsolatban?
Inkább vékonyabbat keresnék (0,28 -ra gondolnék MTL-re de akár 0,25 is talán).
Már rég ki akarom próbálni de szerintem külföldről rendelve majdnem annyi mintha “itthon” vennék dedikált dani huzalt. A Zivipf.de -n nem találom a szállítási költségeket vagy lehet regelnem kellene
Szia 4.99 ha jól emlékszem a szállítás
Szia!
Budapesten tudok adni.
Zivipf ~4€ a legolcsóbb szállítás, a 25m-es gurigát 6€ alatt mérik belőle Elég sokáig kitart.
De tudok kölcsönadni is, ha a 29ga megfelel( azt jobban szeretem, abból van vagy 40m itthon - Gyöngyös és kke…)
köszönöm mindenkinek az infókat, akkor a rendelés költsége sem vészes.
Szia!
Vagy még egy opció,van itt a bazárban is amit keresel.
https://vaperina.cc/t/vaperina-bazar/18096?u=john
Köszi, nem fedeztem még fel.
Ez túl vastag, még megfontolom.