Sziasztok!
Adott egy Aspire BVC 1.8ohm-os porlasztóm amit egy Nautilus 3-al használok.Nem tudom mi lenne a legjobb PG/VG arány a kikeveréshez,hogy az “izbajnok” eredményt kapjam.Illetve van egy Geekvape Z Nano 2 Tankom 0.2ohm-os porlasztoval ott rendben van a 70VG/PG arány de nem minden esetbe ott se.A kérdésem arra irányulna,hogy hogyan válasszam ki a pg/vg arányt attól függően,az adott porlasztóhoz,és hogy inkább az ízek domináljanak.Köszöm előre is a segítséget!
Szia.
Ízbajnok-nak nevezik a 70pg-30 vg alaplevet.
Ha ebbe még aromát keversz eléggé híg lesz.
50-50 arányú alappal el kell hogy boldoguljon az 1.8 porid.
Szia!köszi!na és a Geekvape B coil0.2ohm os? Ott mi lenne a jo arány hogy az iz domináljon?
Amugy shortfill aromát vettem 70VG/30Pg és az Aspire BVC-nél iztelene volt.A porlaszto nem hibás teszem hozzá,és a wattot is a porlasztóhoz állítottam be
Sokan esküsznek a 30pg-70vg alapra dlben,de nekem sosem volt gondom az én 50-50 keverésemmel akár dl akár mtlfelhasználásommal.
Igen én is 70 vg 30 pg-re esküdtem , de akkor fiatal voltam és tudatlan most idősebb vagyok és ugyan úgy tudatlan
de már csak 60-40 ben keverék + ugye az aroma és teljesen jól működik DL-ben … a plusz pg-vel viszont jobb lett az íz
Szerintem a végeredmény most bekeverve aromával 55-45 lehet
Éés folyik ? Ugye hogy nem próbáltam én is mindenfélét,de fele-fele aránnyal sincs gondom sőt még a gőz mennyiségével sem.
Mert cloudchaser versenyre meg nem járok
Bacca meg folyik … Ha túl pumpálom …
Amúgy nincs folyás sehol …
A gőz is kielégítő, de nekem amúgy sem fontos ,hogy nagy legyen a gőz, csak ,hogy finike legyen naon
Azért vattafüggő is a szitu, hogy mi hogy oké
Miért az is kell bele ?
Ezt úgy érted hogy nincs beégve, működik rendesen vagy más liquidekkel jó az íze és csak a shortfill-lel nem?
Mert “ízbajnok” eredményhez szerintem nem a legjobb választás a BVC 1.8 porlasztó, ami sima szálhuzal. Inkább az 1 ohm-os mesh porlasztót javasolnám, sokkal jobb az íz visszaadása.
Próbáltam már shortfillt is vele, ami gyárilag 70/30 VG/PG volt, 2 nikotin boosterrel (50/50) és egy kis +PG-vel felöntöttem 60/40-re és tökéletes volt.