Szóval nem vattás ! Nem tudom soha nem használtam kerámiás porlasztót !
Ebből ki kell tekerni a porlasztót.Alatta is szokott lenni liquid.Most csak icikepicike volt benne.
Ennyire még sosem kaptam szét…véletlenül lejött az a kis karika is,ami a levegőzőnél van.Amit tekerek.Így is elkezdtem fújni.Egy kevés liquid még így is jön a lyukakon…
Ennél már jobban nem tudom szétszedni,hogy még ott legbelül van-e liquid
@Atis eltelt fél óra…nagyon nehezen lehet szívni.Szörcsög is,köpködi is a liquidet a számbaHa szívás nélkül porlasztom,porlaszt kicsit,de olyan a hangja,mint amikor rendesen szívom is és szörcsögő hangot ad
@Donat látom mindig szerkesztened kell.Sajnálom.Miert nem tölti be rendesen a képeim?
Sziasztok! A következőket érdemes lehet megcsinálni szerintem, hátha segít rajta.
Most, hogy szét van szedve, és takarítva, összerakni.
Utána a zöld fokozaton egy párszor Liquid nélkül 2-3 alkalommal megszivogatni. Ha még mindig jön belőle Liquid, akkor többször is. Ha nem, de levegő jön, akkor mehet bele kevés Liquid, és próba. Ha nincs levegő, akkor pedig porlasztó csere.
Ha így jó, akkor a következő keverést már 70vg/30pg arányban érdemes csinálni.
Ha szörcsög akkor az még tele van levessel ! Azért is nem lehet szívni ! Az a készülék nem bír el ennyi levessel véleményem szerint ! Valami másra kellene azt a tankot rá hajítani és azzal kiporlasztani a rengeteg levest !
Nem tudod másra tenni, mert ez egyben van. A levegőgyűrűig szétszedhető csak.
Amúgy ha csak leves van a porlasztóban, akkor a fent leírtak után az távozni fog. Ha porlasztó probléma van, akkor a cserével megoldódik. Ha így sem, akkor jobban meg kell nézni, mi lehet a probléma, de ezt már távolról nehéz.
Ezt elvileg 50/50-el kellene használni.
Lehet a kerámia adta meg magát ?
Ha kész,ha kevertem,ha longfill, 50/50-el használom,mert az 1.3ohm (kerámia)porlasztóhoz és ehhez a készülékhez,de a Vaporesso gtx one-omhoz is az 50/50-et ajánlják.
Szerinted menne a vg többletes liquiddel is?
Ehhez a készülékhez az 1.3-as porival jó a 70vg?
Ezt nem nagyon értem,de ezzel szerintem nem lehet olyat csinálni.
Mivel a kerámia egy idő után porozussá válik erre gondoltam !
Mindjárt kiderülAz előző ugyan ilyen 1.3-as kerámia,4 hétig bírta.Tovább is bírta volna még szerintem, de inkább kicseréltem
Gondolom azt kidobtad kukába ? Esetleg , ha nem egy próbát megérne !
Nem,nem dobtam ki
Jelentem,gyönyörűen muzsikál a kis ge… i!Pori csere kellett
De miért csinálta ezt másfél hét után???
Viszont kibactam magammalNem akartam 1.3-as kerámiát megint beletenni,mert persze a kerámiából vásároltam behanem a gyárilag hozzáadott 0.6-os Mesh-t tettem bele.Gondoltam,ha már próba akkor legyen teljes a próba.Jó nagyok a lyukak,be tudtam liquidezni.Mivel vatta,be is szívta.Felöntöttem.Vártam vagy fél órát.A legmagasabb w-on,4 levegőzéssel próbáltam.Gyönyörű még a hangja is
Most meg fuldoklok Pici szívásra is qurva sok a gőz!
Nem tudom használniEnnyire tág levegőzésű a 0.6-os?Ez már majdnem DL?
Lejjebb veszem kékre,a közepesre,mert akkor a lyukat is 3-ra tudom állítani.
Vagy úgy sem lesz jó?
Ha nem tudod leszívni róla a Gőzt megent szörcsögés lesz !
Nagyon jó vagy!Szeretem,ha látlak
Nekem annyi eszem nem volt,hogy vízszintesen legyen a készülék
(Nem cseszi szét a porlasztót,ha még izzítod is?Gondolom nem,mert akkor nem csinálnádDe azért megkérdezem)
Mostmár azt mondjátok meg légyszi,hogy mi is volt a gond.
Mivel az új pirival minden ok újra,így ugye a másfél hetes porim adta meg magát.
De valamit tuti nem jól csinálok.Vagy a közepes w-on szokott lenni az 1.3-as pori 3 levegőzéssel vagy a legmagasabb w-on használom 4 levegőzéssel(miután itt megtanítottátok,hogy nagyobb w-nál több levegőzés kell,örök hála érte)5 lyukkal nem szeretem az baj?
Mikor felöntöm,többségében ki is szoktam tekerni a porlasztót,mert mint mutattam a képeken,alatta is van liquid.Ez miért van?Biztos én nem csinálok jól valamit.
Ehhez és a Vaporesso gtx one-omhoz is az 50/50-es liquidet ajánlották.
Ha rájönnénk,hogy mit cseszek el,lehet,hogy nem lenne a porlasztó alatt is liquid.
Akkor ezt most szőke nősen is írd le légyszi
Kell a levegő a watthoz , különben megint tele szívja magát !