Kaptam egy barátomtól néhány kazánt, mert évekkel ezelőtt abbahagyta az ecigit. Szegények ramatyul néztek ki mert ki sem mosta belőlük a levet. Szét kellett őket szedni alkoholban kiáztatni. Most a Nautilust összeraktam, de lehet, hogy a palást alsó-felső tömítést rosszul raktam be. Lehet, hogy nagyon láma kérdés, de a gumi recés fele a palást, vagy a ház felé kell legyen? Kaptam egy csomó új tömítést is, szóval kicseréltem, de kissé folyik.
Látom senki nem tudott hozzászólni… vagy ennyire hülye kérdés volt? Megfordítottam, most a lyukacsos fele van a palást felé, így valamivel jobb, de kicsit most is izzad.
DE már nem ez a fő probléma hanem, hogy egy este alatt kingedi az összes löttyöt alul a szellőzőlyukon. Előtte nap semmi gond nem volt, este szívtam belőle párat, letettem, most meg ott a tócsa az asztalon.
Ez jellemző erre a típusra? Vagy mi fenétől lehet? Érdemes vacakolni vele? A porlaszót rendesen meghúztam, tömítés rajta van.
ui. Már emlékszem, hogy sok évvel ezelőtt miért nem próbálgattam tovább a különböző tankokat, miután rátaláltam a joyetech procore x és aries típusokra. Semmi folyás, izzadás, köpködés. Lehet, hogy inkább ebből kéne beszereznem egy harmadikat (többet szeretném váltogatni az ízeket). A Joytech-nek a Cubis szériájával is mennyit kínlódtam. Az csak akkor jó, ha valaki inni szeretné a liquvidet, nem szívni, annyira köpköd.
Szia!
Sajnos a szóban forgó tankot nem ismerem, de én is próbáltam több porlasztóst. Az általam próbáltak közül az egyetlen ami semmilyen szinten nem folyik, az voopoo doric astra. Az összes többi vagy úgy kieresztette ahogy írtad, vagy folyamatosan törölgetni kellett. Persze amit én használok neked nem jó, mert ha jól gondolom te dl-es vagy.
Igen, dl-es. Ez a nautilus sem kimondottan dl, de elmegy annak is. Reménykedtem, hogy jól fog működni, mert eddig jókat hallottam erről a típusról. Talán valaki még mond valami okosat, aztán ha nincs megoldás, szerzek ugyanilyet amit most használok.
Köszi, este megnézem, mert nekem sajnos ma is dolgoznom kell.
Egyébként egy időben én is magamnak tekertem, de kényelmi okokból ettértem a porlasztósra. Lehet ha lesz időm újra tekerek. Tankom az van hozzá több is.
Szia, én sem ismerem ezt a tankot de a videót megnézve a BVC porlasztót használja, amit viszont én is használok időnként a Nautilus 2 és 3 tankjaimban. 20-30db-onként lehet akad 1 gyári hibás, de általánosságban nem folynak, nem engedik a liquidet (főleg nem tócsa méretűt), első slukknál picit szörcsöghet de utána rendben van. Én ezt tapasztaltam, volt amikor egy hétre letettem és semmi folyás.
Ezek alapján én vákuum problémára gondolnék, ami lehet nem illeszkedő vagy rossz méretű, esetleg hiányzó tömítés, de akár deformáció (pl ütődés miatt) vagy hajszálrepedés is a tank fém anyagában (top cap, deck stb.).
Eredeti kérdésed a tömítés pozíciójára vonatkozott, lehet ez is az oka a folyásnak, a linkelt videóban lehet megtalálod a választ vagy esetleg gugli képkeresővel próbálj robbantott ábrát keresni. Most nem volt sok időm erre de például találtam ilyet. Mert lehet máshonnan hiányzik egy tömítés és amiatt nem tartja a vákuumot.