Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Kitartás!!!

1 kedvelés

Karácsonyra haza engednek? De rendik :roll_eyes:
Értem hogy van aki szereti ezt a cigány életet, de nem irigyellek. Meg a feleséged sem.:disappointed_relieved:

3 kedvelés

Nekem egyre jobban tetszik minél többet látom :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Ebben a cipőben járunk már lassan 18 éve…már nem újdonság…:grin:

Kitartás. Bejglire itthon leszel :blush:

1 kedvelés

Akartam mondani, hogy ezt a kijelentést azért gondód’ át, Béla :joy:

Amúgy nekem is. Szakít, szagol. :+1:

Szép az a driptip…:blush: ugyanolyan mint az en piros paramour-om…furcsa,de jól mutat nagyon…:smiley::blush:

Ez az a drip tip, amelyik mindig mosolyt csal az arcomra. Lehet kéne szereznem egyet, hogy a környezetem is vidámabb legyen.:joy:

Szerintem meg tudtok egyezni rá :rofl::rofl::rofl:

Eskü…épp azon gondolkodom én is… :rofl::grin:

azért ezt csak nézni érdemes… :joy:

Egyébként egy ss tankon jól is mutatna, kicsit csajos lenne ez a pasekos design. :+1::smiling_face:

Mondjuk bizonyos mozdulatokat azért tükör előtt be kellene gyakorolnom, hogy hitelesen adjam elő a ezen drip tip létjogosultságát az életemben. Na de ezen ne múljon a hangulat!!! :joy: Úgyhogy honnan is tudok ilyet rendelni? Csakis ebben a markáns színben érdekel!!!

Vizuális típus vagyok​:joy: 30 szanaszét szakadt, heggyé torlódott kamionkupac tetején önfeledten röhögnek az emberek pink trippel…

Majd csinalok belőle egy jótékonysági árverést.

Amúgy hétfős férfi karbantartó brigádban észre se vették

Lenne igény egy: “Minden nap ugyanaz a pink Ming kép” topicra?

Ennyire figyelnek egymásra az emberek.

Esetleg valakinél elfekvőben egy piros driptip…???, …nem is piros…Rózsaszín…!!!..vagyis inkább kettő… @Bishop -nak is kell…:smiley::smile::rofl:

Természetesen csajok vehetik …

1 kedvelés

És tényleg! Úgy döntöttem bevállalom! Rendelek is hozzá egy sztrecsbodyt! Meg valami sálat. Ehhez az is kell! :wink:

1 kedvelés

1 kedvelés

Van ott készlet!

1 kedvelés