KitartĂĄs!!!
KarĂĄcsonyra haza engednek? De rendik
Ărtem hogy van aki szereti ezt a cigĂĄny Ă©letet, de nem irigyellek. Meg a felesĂ©ged sem.
Nekem egyre jobban tetszik minél többet låtom
Ebben a cipĆben jĂĄrunk mĂĄr lassan 18 Ă©veâŠmĂĄr nem ĂșjdonsĂĄgâŠ
KitartĂĄs. Bejglire itthon leszel
Akartam mondani, hogy ezt a kijelentĂ©st azĂ©rt gondĂłdâ ĂĄt, BĂ©la
AmĂșgy nekem is. SzakĂt, szagol.
SzĂ©p az a driptip⊠ugyanolyan mint az en piros paramour-omâŠfurcsa,de jĂłl mutat nagyonâŠ
Ez az a drip tip, amelyik mindig mosolyt csal az arcomra. Lehet kéne szereznem egyet, hogy a környezetem is vidåmabb legyen.
Szerintem meg tudtok egyezni rĂĄ
EskĂŒâŠĂ©pp azon gondolkodom Ă©n isâŠ
azért ezt csak nézni érdemes..
Egyébként egy ss tankon jól is mutatna, kicsit csajos lenne ez a pasekos design.
Mondjuk bizonyos mozdulatokat azĂ©rt tĂŒkör elĆtt be kellene gyakorolnom, hogy hitelesen adjam elĆ a ezen drip tip lĂ©tjogosultsĂĄgĂĄt az Ă©letemben. Na de ezen ne mĂșljon a hangulat!!! Ăgyhogy honnan is tudok ilyet rendelni? Csakis ebben a markĂĄns szĂnben Ă©rdekel!!!
VizuĂĄlis tĂpus vagyokâ 30 szanaszĂ©t szakadt, heggyĂ© torlĂłdott kamionkupac tetejĂ©n önfeledten röhögnek az emberek pink trippelâŠ
Majd csinalok belĆle egy jĂłtĂ©konysĂĄgi ĂĄrverĂ©st.
AmĂșgy hĂ©tfĆs fĂ©rfi karbantartĂł brigĂĄdban Ă©szre se vettĂ©k
Lenne igĂ©ny egy: âMinden nap ugyanaz a pink Ming kĂ©pâ topicra?
Ennyire figyelnek egymĂĄsra az emberek.
Esetleg valakinĂ©l elfekvĆben egy piros driptipâŠ???, âŠnem is pirosâŠRĂłzsaszĂnâŠ!!!..vagyis inkĂĄbb kettĆ⊠@Bishop -nak is kellâŠ
TermĂ©szetesen csajok vehetik âŠ
Ăs tĂ©nyleg! Ăgy döntöttem bevĂĄllalom! Rendelek is hozzĂĄ egy sztrecsbodyt! Meg valami sĂĄlat. Ehhez az is kell!
Van ott készlet!