Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Nem is értem mi bajotok van vele :smiling_face:finomak ,de lehet ez az aromának köszönhető:grin:

7 Likes

Már csak egy jó kis bf60 a penonba és kész is vagy! :point_up:t4: :grin:

Nincs forrasztó pákám :rofl::rofl::rofl:szerencsére​:zany_face:ja,meg annyi mindenre nem ruháznék be mint te :rofl:

Én sem állók neki ablakot berakni, ezt bizzad profikra. :joy:

Baromi jó kis tankot hozott össze a Wotofo a Profile X-el. Masszív DL huszároknak kifejezetten ajánlom​:slightly_smiling_face:

4 Likes

Optikailag piszkosúl tetszik a tank, DE a képen jelzett légáramlás sajnos nem jön be. Én a tekerést totál alulról érő légáramlásban bízok…ebben pedig csak fentről súrolja sajnos.

Milyen a tabac royal ?

1 Like

És azt azért tudjuk, hogy ugyanilyen koncepció már létezik :sweat_smile: Csak a coilos építés a plusz extra.

Havanna? Mézes szivaros kis diós finomság :smiling_face:hamar elfogyott :rofl:

2 Likes

A tabac royal gold-ot próbáltam már. Az is hamar elfogyott…:grin::grinning_face_with_smiling_eyes::smiley:

2 Likes

A pisztáciása is finom :winking_face_with_tongue:

2 Likes

persze…az ammit mtl rta és intake single rta után változott ilyetén módon a véleményem…mindkettő nagyon jó tank a kategóriájában szerintem.

Túlélő csomag…
Induljon a banzájjjj!!!:grin:

9 Likes

Kb ennyi pénzt tervezek fürdőszoba felújításra. Szerintem szép lesz. Ennyi pénzből szépnek kell lennie. :joy::joy::joy::joy::joy:

2 Likes

Igen kb. ki jön belőle… :slightly_smiling_face:

Esküszöm jó nézni a minőséget! Egy csipet irigység sincs bennem,ne értsd félre. Gratula a szemet gyönyörködtető dolgaidhoz.

4 Likes

Köszi! Én is szeretek bármit akár csak nézni is ami vape legyen az bárkié.

9 Likes

Mit élsz túl? :face_in_clouds:

1 Like

1 Like

Azt a 3 hét melót, egészen pontosan december 24ig…:rofl:
Legalábbis eddig úgy van…:rofl::rofl::rofl:

1 Like