Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Ilyenem kajakra van amugy​:rofl:De a versenyen ilyen hegyimentő kutyának néznének vagy nem tudom​:rofl:Áh a verseny peca anatómiájába csak a hagyományos vape (meg a beleejtés) fér bele,nem tudom elmagyarázni .

1 kedvelés

Oké. Feladom a szettjeid megmentésére tett kísérletet :joy::joy::joy:
Sok sikert legalább a versenyhez! :slightly_smiling_face:

Horgász láda,alatta mini stég​:sunglasses:

Koszi​:slightly_smiling_face:!!!

1 kedvelés

A partról miért nem lehet pecázni?

1 kedvelés

Csak egy utolsó… Ha a csuklódra kötöd, az is ciki? :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:
Szerk. Hülyeség, még fejbe vágod magad vele :slightly_smiling_face::roll_eyes:

Lehúzza ha beleesik :roll_eyes:
Abba tenném a halat.

1 kedvelés

Az olyasmi, mint a normális driptip. Uncsi. :joy:

Gondoltam hogy olyan mint a clapton huzal… :joy:

Nekem most ők. És nem feláldozhatók :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

V6-ról nem mondtál még semmit vagy nem sokat…!?

De jó ,neked már mindened megvan :smiling_face::hugs:én aromákat válogatok :rofl::rofl:

ajajj… :joy: :money_mouth_face:

1 kedvelés

Ízre jó. Építés könnyű… Ha már szét tudta szedni az ember lánya :roll_eyes::slightly_smiling_face: mindig a palást akar szét tekeredni, nem eggyel lejjebb. Feltöltés is jó, ha már rájössz, hogy hogy lehet megfogni és kihúzni a bele cuppant ízét :slightly_smiling_face: de az már megy​:slightly_smiling_face: folyni tuti nem fog, jó hogy az afc csövecske olyan magasan van!

Semmi olyan,tpa meg a jó illatúból sweet…haw…:grin:próba​:smiling_face:

Milyen aromákat? Caiman akkor érdekel próbára, vagy már kosárban van, és az aromák csak szállítási költség miatt kellenek? :slightly_smiling_face:g

De lehet,ez sekély viz a part mellett ,versenyen félméter mélységig be lehet ilyenkor gázolni ,tudod horgászanatómia,stb…:sweat_smile:

Vagy megreccsentek vele egy kétezres rakósbotot​:rofl::rofl:

Na örülök…össze szokni meg össze kell.(ui.telefonod kijelzőjén a fólia lassan cserés… :joy:)Chips-sel vigyázzni! :face_with_monocle:

Komolyan mondom…félek :rofl:
Rdta:thinking:nem szerettem ,vagy ők nem szerettek engem :smiling_face:
Az aromát csak válogatok mert ráakadtam egy rég bekevert double ry4 -re,és meg győzött most​:grin: