Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Nem vagyok nagy horgåsz,de olyat még nem hallottam hogy a halakat egy jó nagy moddal fejbe kellene vågni. Horoggal próbåltad mår esetleg? :flushed_face:

HĂĄt mĂșltkor mellescsizma volt rajtam a nyolcvan centis vĂ­zben Ă©s Ășgy voltam vele legalĂĄbb azt a k@@va clone-t megmentem.A vĂ©gĂ©n mĂĄr Ășgy hajlongtam,hogy felĂŒl ömlött be a vĂ­z.Na akkor feladtam,ott rohadjon meg​:rofl::rofl:

É a be esƑs rĂ©szt nem Ă©rtem,hogyan esik be?

Ilyen “veszĂ©lyes” helyzetekre miĂ©rt nem veszel valami olcsĂłbb podot, amiĂ©rt “nem kĂĄr”?

NehĂ©z valamit Ășgy ĂĄllon vĂĄgni, hogy anatĂłmiailag nincs is sok olyanja :joy:

HosszĂș zsinĂłrral ĂșszĂł a tank Ă©s mod közĂ© kötve, Ă©s csak szĂ©pen fel kell hĂșzni. MĂ©g hajlongani sem kell :joy::joy: Ha mĂĄr mindenkĂ©ppen ĂșszĂĄs esĂ©lyesek
 :thinking:

2 kedvelés

Komolyan ennĂ©l olcsĂłbbat mĂĄr hova​:rofl:A kĂ©t komplett szett,akksival ilyen-olyan akciĂłban bearagadt pontokkal(most szĂĄmoltam utĂĄna) 97€ volt​:rofl::rofl:Ha gagyit veszek az gondolom mĂĄr a vizes kezemtƑl,de minimum az itteni esƑtƑl sz@rik be azzonal vĂ­zbe esĂ©s nĂ©lkĂŒl :laughing:

HĂĄt vagy Minget kell hasznĂĄlni, ugyanis remekĂŒl szorĂ­thatĂł szemfoggal.

AmĂșgy ha kiszĂĄrad a tĂł, biztos meglesz.
Majd Tyutyika felfényezi.

Oké, te tudod :slightly_smiling_face:
Van annak aki be nem dobja :joy::joy::joy:

Na mondjuk Ă©n ott ĂŒlök rajta Ă©s elkezdek f@szkodni.A többit rĂĄdbĂ­zom​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

1 kedvelés

Ez a nagy drĂłn mikor esett bele a vĂ­zbe? :roll_eyes:

Aha håt van az a helyzet
vegyél Danit azt biztos nem ejted bele. :slightly_smiling_face:

És Attila miĂ©rt ĂŒl rĂĄ? :thinking: :joy:

Jajj, mĂĄr tudom!
Nyakba kell akasztani egy vĂ©kony zsĂĄkba, amibƑl ki sem kell venni csak a drip tip lĂłgjon ki. Úgy nem esik bele. A le petittƑl kaptam az elsƑ rendelĂ©semmel, csak hosszabbra kell cserĂ©lni a madzagot. Nincs olyanod?
Ilyesmi..

4 kedvelés

Vagy biztos utĂĄna ugrik. :joy:

Fiam szerint Transformers.. :slightly_smiling_face:

Ilyenem nekem is van, ez az utazĂłs zsĂĄkom. :grin:

Nekem is :slightly_smiling_face::joy:

Az biztos nem fog Jani​:rofl::rofl:

HorgĂĄszat = ĂŒlök a tĂłparton,meleg van!, napozok, olvasok, fiĂșk söröznek :blush:
Ott nem esik a cigi a tĂłba.
Ez a fémbatår nem szerepel a horgåszós emlékeimben. Mihez van?

1 kedvelés