Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Nem vagyok nagy horgász,de olyat még nem hallottam hogy a halakat egy jó nagy moddal fejbe kellene vágni. Horoggal próbáltad már esetleg? :flushed:

Hát múltkor mellescsizma volt rajtam a nyolcvan centis vízben és úgy voltam vele legalább azt a k@@va clone-t megmentem.A végén már úgy hajlongtam,hogy felül ömlött be a víz.Na akkor feladtam,ott rohadjon meg​:rofl::rofl:

É a be esős részt nem értem,hogyan esik be?

Ilyen “veszélyes” helyzetekre miért nem veszel valami olcsóbb podot, amiért “nem kár”?

Nehéz valamit úgy állon vágni, hogy anatómiailag nincs is sok olyanja :joy:

Hosszú zsinórral úszó a tank és mod közé kötve, és csak szépen fel kell húzni. Még hajlongani sem kell :joy::joy: Ha már mindenképpen úszás esélyesek… :thinking:

2 kedvelés

Komolyan ennél olcsóbbat már hova​:rofl:A két komplett szett,akksival ilyen-olyan akcióban bearagadt pontokkal(most számoltam utána) 97€ volt​:rofl::rofl:Ha gagyit veszek az gondolom már a vizes kezemtől,de minimum az itteni esőtől sz@rik be azzonal vízbe esés nélkül :laughing:

Hát vagy Minget kell használni, ugyanis remekül szorítható szemfoggal.

Amúgy ha kiszárad a tó, biztos meglesz.
Majd Tyutyika felfényezi.

Oké, te tudod :slightly_smiling_face:
Van annak aki be nem dobja :joy::joy::joy:

Na mondjuk én ott ülök rajta és elkezdek f@szkodni.A többit rádbízom​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

1 kedvelés

Ez a nagy drón mikor esett bele a vízbe? :roll_eyes:

Aha hát van az a helyzet…vegyél Danit azt biztos nem ejted bele. :slightly_smiling_face:

És Attila miért ül rá? :thinking: :joy:

Jajj, már tudom!
Nyakba kell akasztani egy vékony zsákba, amiből ki sem kell venni csak a drip tip lógjon ki. Úgy nem esik bele. A le petittől kaptam az első rendelésemmel, csak hosszabbra kell cserélni a madzagot. Nincs olyanod?
Ilyesmi…

4 kedvelés

Vagy biztos utána ugrik. :joy:

Fiam szerint Transformers… :slightly_smiling_face:

Ilyenem nekem is van, ez az utazós zsákom. :grin:

Nekem is :slightly_smiling_face::joy:

Az biztos nem fog Jani​:rofl::rofl:

Horgászat = ülök a tóparton,meleg van!, napozok, olvasok, fiúk söröznek :blush:
Ott nem esik a cigi a tóba.
Ez a fémbatár nem szerepel a horgászós emlékeimben. Mihez van?

1 kedvelés