Nem vagyok nagy horgåsz,de olyat még nem hallottam hogy a halakat egy jó nagy moddal fejbe kellene vågni. Horoggal próbåltad mår esetleg?
HĂĄt mĂșltkor mellescsizma volt rajtam a nyolcvan centis vĂzben Ă©s Ășgy voltam vele legalĂĄbb azt a k@@va clone-t megmentem.A vĂ©gĂ©n mĂĄr Ășgy hajlongtam,hogy felĂŒl ömlött be a vĂz.Na akkor feladtam,ott rohadjon megâ
Ă a be esĆs rĂ©szt nem Ă©rtem,hogyan esik be?
Ilyen âveszĂ©lyesâ helyzetekre miĂ©rt nem veszel valami olcsĂłbb podot, amiĂ©rt ânem kĂĄrâ?
NehĂ©z valamit Ășgy ĂĄllon vĂĄgni, hogy anatĂłmiailag nincs is sok olyanja
HosszĂș zsinĂłrral ĂșszĂł a tank Ă©s mod közĂ© kötve, Ă©s csak szĂ©pen fel kell hĂșzni. MĂ©g hajlongani sem kell Ha mĂĄr mindenkĂ©ppen ĂșszĂĄs esĂ©lyesekâŠ
Komolyan ennĂ©l olcsĂłbbat mĂĄr hovaâA kĂ©t komplett szett,akksival ilyen-olyan akciĂłban bearagadt pontokkal(most szĂĄmoltam utĂĄna) 97⏠voltâ
Ha gagyit veszek az gondolom mĂĄr a vizes kezemtĆl,de minimum az itteni esĆtĆl sz@rik be azzonal vĂzbe esĂ©s nĂ©lkĂŒl
HĂĄt vagy Minget kell hasznĂĄlni, ugyanis remekĂŒl szorĂthatĂł szemfoggal.
AmĂșgy ha kiszĂĄrad a tĂł, biztos meglesz.
Majd Tyutyika felfényezi.
Oké, te tudod
Van annak aki be nem dobja
Ez a nagy drĂłn mikor esett bele a vĂzbe?
Aha hĂĄt van az a helyzetâŠvegyĂ©l Danit azt biztos nem ejted bele.
Ăs Attila miĂ©rt ĂŒl rĂĄ?
Jajj, mĂĄr tudom!
Nyakba kell akasztani egy vĂ©kony zsĂĄkba, amibĆl ki sem kell venni csak a drip tip lĂłgjon ki. Ăgy nem esik bele. A le petittĆl kaptam az elsĆ rendelĂ©semmel, csak hosszabbra kell cserĂ©lni a madzagot. Nincs olyanod?
Ilyesmi..
Vagy biztos utĂĄna ugrik.
Fiam szerint Transformers..
Ilyenem nekem is van, ez az utazĂłs zsĂĄkom.
Nekem is
Az biztos nem fog Janiâ
HorgĂĄszat = ĂŒlök a tĂłparton,meleg van!, napozok, olvasok, fiĂșk söröznek
Ott nem esik a cigi a tĂłba.
Ez a fémbatår nem szerepel a horgåszós emlékeimben. Mihez van?