Nem vagyok nagy horgász,de olyat még nem hallottam hogy a halakat egy jó nagy moddal fejbe kellene vágni. Horoggal próbáltad már esetleg?
Hát múltkor mellescsizma volt rajtam a nyolcvan centis vízben és úgy voltam vele legalább azt a k@@va clone-t megmentem.A végén már úgy hajlongtam,hogy felül ömlött be a víz.Na akkor feladtam,ott rohadjon meg
É a be esős részt nem értem,hogyan esik be?
Ilyen “veszélyes” helyzetekre miért nem veszel valami olcsóbb podot, amiért “nem kár”?
Nehéz valamit úgy állon vágni, hogy anatómiailag nincs is sok olyanja
Hosszú zsinórral úszó a tank és mod közé kötve, és csak szépen fel kell húzni. Még hajlongani sem kell Ha már mindenképpen úszás esélyesek…
Komolyan ennél olcsóbbat már hovaA két komplett szett,akksival ilyen-olyan akcióban bearagadt pontokkal(most számoltam utána) 97€ voltHa gagyit veszek az gondolom már a vizes kezemtől,de minimum az itteni esőtől sz@rik be azzonal vízbe esés nélkül
Hát vagy Minget kell használni, ugyanis remekül szorítható szemfoggal.
Amúgy ha kiszárad a tó, biztos meglesz.
Majd Tyutyika felfényezi.
Oké, te tudod
Van annak aki be nem dobja
Ez a nagy drón mikor esett bele a vízbe?
Aha hát van az a helyzet…vegyél Danit azt biztos nem ejted bele.
És Attila miért ül rá?
Jajj, már tudom!
Nyakba kell akasztani egy vékony zsákba, amiből ki sem kell venni csak a drip tip lógjon ki. Úgy nem esik bele. A le petittől kaptam az első rendelésemmel, csak hosszabbra kell cserélni a madzagot. Nincs olyanod?
Ilyesmi…
Vagy biztos utána ugrik.
Fiam szerint Transformers…
Ilyenem nekem is van, ez az utazós zsákom.
Nekem is
Az biztos nem fog Jani
Horgászat = ülök a tóparton,meleg van!, napozok, olvasok, fiúk söröznek
Ott nem esik a cigi a tóba.
Ez a fémbatár nem szerepel a horgászós emlékeimben. Mihez van?