Ez a matt ezĂŒst? Ăn most vettem egy 100-as fĂ©nyes ezĂŒstöt, nagy nehezen, de mĂ©g nem jött meg, szĂłval mĂ©g nem biztos.
Igen matt ezĂŒst
A gyilkos fegyver
Az de imĂ dom meg azĂšrt ezzel lehet rotyogtatniâ
CsakĂșgy mint bableves utĂĄn?!
Jó pöffögöset
MegĂ©rte vĂĄrni rĂĄ!!! Ez egy Ășj szerelem kezdete, Ășj dimenziĂłkat nyitott nekem vapelĂ©sben! Ezzel az aromĂĄval,halkan sikongatok az örömtĆl,minden alkalommal.
TöltĂ©ny ĂzƱ, vagy miezmi?
Ez a DuĂĄl vagy az 1.5-ös verziĂł? Ăn ( jelenleg is ) az elsĆ generĂĄciĂłs Profile-t hasznĂĄlom, fĂ©lbe vĂĄgott mesh lappal, dripper opciĂłban, maximĂĄlis megelĂ©gedĂ©ssel.
Van egy RDTA-m is RDA-ra szerelve, az a nagyobb mĂ©rete miatt szerintem kevĂ©sbĂ© olyan Ăzes, mint a kistesĂłja, de Ăgy is igen intenzĂv Ăzei vannak.
Enyhe rĂ©z,nĂ©mi Ăłlom beĂŒtĂ©ssel,a vĂ©gĂ©n csipetnyi acĂ©l. . Feketeribiszke,ĂĄnizs,minimĂĄlis hƱsĂtĆ felĂŒtĂ©ssel. (Nem szeretem a hƱsĂtĆt,de ebben abszolĂșt nem zavarĂł) Ami a durva,higy vagy 3 Ă©ve kevertem,be Ă©s ugyanolyan mint elsĆre. Nincs ĂzvesztĂ©s,zavarodĂĄs,romlĂĄs semmi. HƱtĆt sosem lĂĄtta.
Profile PS. Dual mesh. Valami istenkirĂĄly! Mondjuk a vattĂĄzĂĄssal meggyƱlt a bajom kicsit,mert olyan vastag a gyĂĄri vatta,hogy alig fĂ©rt be a lĂĄbujjam mellett,amivel nyomtam le a feszĂtĆt.
Elåsta a kutya és most talåltad meg?
Nekem is ps dual van, en sorba kotve hasznalom, ugy nagyobb az ohm es kevesebb watt kell neki. A vatta befuzessel meg ne szenvedj, befogatod a meshlapokat, a kozepso marad becsavarva, a ket szelet kilazitod, felhajtod a meshlapot, vatta alarak, visszahajtod es kesz is.
Na vĂ©gre valaki! Nagyon köszönöm!!! Ărök hĂĄlĂĄm!
Ez bizony ilyen! FĂ©rfiasan tedd oda magad, mintha gyerket pelenkĂĄznĂĄl, az is egyfajta kĂŒzdĆsport!
Te is a kutyĂĄrĂłl kaptad a neved?!?
Huawei vagy csak Freud