A gyilkos fegyver
Az de imàdom meg azèrt ezzel lehet rotyogtatni
Csakúgy mint bableves után?!
Jó pöffögöset
Megérte várni rá!!! Ez egy új szerelem kezdete, új dimenziókat nyitott nekem vapelésben! Ezzel az aromával,halkan sikongatok az örömtől,minden alkalommal.
Töltény ízű, vagy miezmi?
Ez a Duál vagy az 1.5-ös verzió? Én ( jelenleg is ) az első generációs Profile-t használom, félbe vágott mesh lappal, dripper opcióban, maximális megelégedéssel.
Van egy RDTA-m is RDA-ra szerelve, az a nagyobb mérete miatt szerintem kevésbé olyan ízes, mint a kistesója, de így is igen intenzív ízei vannak.
Enyhe réz,némi ólom beütéssel,a végén csipetnyi acél. . Feketeribiszke,ánizs,minimális hűsítő felütéssel. (Nem szeretem a hűsítőt,de ebben abszolút nem zavaró) Ami a durva,higy vagy 3 éve kevertem,be és ugyanolyan mint elsőre. Nincs ízvesztés,zavarodás,romlás semmi. Hűtőt sosem látta.
Profile PS. Dual mesh. Valami istenkirály! Mondjuk a vattázással meggyűlt a bajom kicsit,mert olyan vastag a gyári vatta,hogy alig fért be a lábujjam mellett,amivel nyomtam le a feszítőt.
Elásta a kutya és most találtad meg?
70 bejegyzést új témára osztott fel: Soros vagy párhuzamos?
Nekem is ps dual van, en sorba kotve hasznalom, ugy nagyobb az ohm es kevesebb watt kell neki. A vatta befuzessel meg ne szenvedj, befogatod a meshlapokat, a kozepso marad becsavarva, a ket szelet kilazitod, felhajtod a meshlapot, vatta alarak, visszahajtod es kesz is.
Na végre valaki! Nagyon köszönöm!!! Örök hálám!
Ez bizony ilyen! Férfiasan tedd oda magad, mintha gyerket pelenkáznál, az is egyfajta küzdősport!
Te is a kutyáról kaptad a neved?!?
Huawei vagy csak Freud
Hogy miazmi