Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Ez a matt ezĂŒst? :thinking: Én most vettem egy 100-as fĂ©nyes ezĂŒstöt, nagy nehezen, de mĂ©g nem jött meg, szĂłval mĂ©g nem biztos. :grin:

2 kedvelés

Igen matt ezĂŒst :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

A gyilkos fegyver :rofl:

2 kedvelés

Az de imàdom :sweat_smile::grin:meg azùrt ezzel lehet rotyogtatni​:sweat_smile::rofl::rofl::rofl::wink:

CsakĂșgy mint bableves utĂĄn?! :thinking::grinning:

7 kedvelés

Jó pöffögöset :rofl::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::rofl::rofl::rofl:

Azért azt a 200 Watt-ot még ebbe is beletuszkoltåk valahogy :wink:

6 kedvelés

MegĂ©rte vĂĄrni rĂĄ!!! Ez egy Ășj szerelem kezdete, Ășj dimenziĂłkat nyitott nekem vapelĂ©sben! Ezzel az aromĂĄval,halkan sikongatok az örömtƑl,minden alkalommal.

6 kedvelés

Töltény ízƱ, vagy miezmi? :grinning:

1 kedvelés

Ez a DuĂĄl vagy az 1.5-ös verziĂł? Én ( jelenleg is ) az elsƑ generĂĄciĂłs Profile-t hasznĂĄlom, fĂ©lbe vĂĄgott mesh lappal, dripper opciĂłban, maximĂĄlis megelĂ©gedĂ©ssel. :blush:
Van egy RDTA-m is RDA-ra szerelve, az a nagyobb mérete miatt szerintem kevésbé olyan ízes, mint a kistesója, de így is igen intenzív ízei vannak.

1 kedvelés

Enyhe rĂ©z,nĂ©mi Ăłlom beĂŒtĂ©ssel,a vĂ©gĂ©n csipetnyi acĂ©l. :joy::joy::joy:. Feketeribiszke,ĂĄnizs,minimĂĄlis hƱsĂ­tƑ felĂŒtĂ©ssel. (Nem szeretem a hƱsĂ­tƑt,de ebben abszolĂșt nem zavarĂł) Ami a durva,higy vagy 3 Ă©ve kevertem,be Ă©s ugyanolyan mint elsƑre. Nincs Ă­zvesztĂ©s,zavarodĂĄs,romlĂĄs semmi. HƱtƑt sosem lĂĄtta.

3 kedvelés

Profile PS. Dual mesh. Valami istenkirĂĄly! Mondjuk a vattĂĄzĂĄssal meggyƱlt a bajom kicsit,mert olyan vastag a gyĂĄri vatta,hogy alig fĂ©rt be a lĂĄbujjam mellett,amivel nyomtam le a feszĂ­tƑt.

1 kedvelés

Elåsta a kutya és most talåltad meg? :grin:

1 kedvelés

70 bejegyzĂ©st Ășj tĂ©mĂĄra osztott fel: Soros vagy pĂĄrhuzamos?

Nekem is ps dual van, en sorba kotve hasznalom, ugy nagyobb az ohm es kevesebb watt kell neki. A vatta befuzessel meg ne szenvedj, befogatod a meshlapokat, a kozepso marad becsavarva, a ket szelet kilazitod, felhajtod a meshlapot, vatta alarak, visszahajtod es kesz is.

4 kedvelés

Na vĂ©gre valaki! Nagyon köszönöm!!! Örök hĂĄlĂĄm!

3 kedvelés

Ez bizony ilyen! FĂ©rfiasan tedd oda magad, mintha gyerket pelenkĂĄznĂĄl, az is egyfajta kĂŒzdƑsport! :grinning:

1 kedvelés

Te is a kutyĂĄrĂłl kaptad a neved?!? :face_with_hand_over_mouth::grinning:

Huawei :star_struck: vagy csak Freud