Nem.De van kĂ©k nekĂŒnk isâŠ
Tegnap Bekevertem, mĂ©g ĂĄllnia kell. Persze megkĂłstoltam, de egyelĆre semmi extra, csak kĂłkuszt Ă©rzek. Majd 1 hĂ©t mĂșlva Ășjra prĂłba lesz. ElsĆre nem jött be, de remĂ©lem alakulni fog
Köszi. Mert ahogy Ărtad, kĂvĂĄncsi lettem.
BĂĄr most nem kellene Ășj aroma mĂĄr
KĂŒldök belĆle ha Ă©rdekelâŠ
Aranyos vagy köszönöm. De elsĆsorban a vĂ©lemĂ©nyedre lennĂ©k majd kĂvĂĄncsi.
Hogy mennyire tudja visszaadni a desszert jellegét.
kellett nekem megnĂ©znem ezt a kĂ©pet a kĂ©k a kedvenc szĂnem,de jo is lenne egy kĂ©k daniâ
Ha veszel danit tĂpusonkĂ©nt mĂĄs ĂĄrnyalatok vannak csak szĂłlok nekem a 21700 ĂĄrnyalatai tetszenekâŠ
Ohhh istenem azĂłta sem sikerĂŒlt sirius-t talĂĄlnom. EgyszerƱen szerelmes vagyok bele.
Ritka madĂĄr mĂĄr. A nĂ©meteketnĂ©l mĂ©g lĂĄttam, de mĂĄr az sem biztos, hogy onnan szĂĄllĂtanak. Ć bĂrta a legtovĂĄbb. MĂĄr beteges, huh de bĂĄntja a szĂvemet, de ez van. Addig hasznĂĄlom amĂg lehet.
JĂłl is nĂ©z ki. Egy igazi fĆnix
Ăristeeeen te is gyƱjtĆ lettĂ©l
Mi a baja a drĂĄgĂĄnak ? Mert szert tettem egy ĂŒgyes kezƱ semmitĆl nem vissza rettenĆ, kicsit behavazott mƱszerĂ©szrĂ©szre aki most rendbe rakta a đ€ŹNem töltĂŒnk modban!
szereplĆ modot Ă©s muzsikĂĄl.
Nem hiszem, vagy talĂĄn?
A âBâ akkufĂ©szek nem mindig Ă©rzĂ©keli az akkut. Van, hogy percekig tart mire Ă©szhez tĂ©r, de van, hogy azonnal, tehĂĄt elĆbb jelzi ĂŒresnek aztĂĄn töltöttnek. ĆszintĂ©n szĂłlva, azt vĂĄrom mikor vehetek helyette valamit, aztĂĄn odaadom valakinek aki mĂ©g hasznĂĄt tudja venni. Mert kijelzĆ is kĂ©ne bele, az meg kb. nincs sehol. A kijelzĆben van egy csĂk, egyre szĂ©lesebb⊠Volt ez elĆtt egy szĂŒrke Sirius-om is, onnan tudom, hogy ezt a hibĂĄt nem lehet javĂtani. Ha vĂ©gleg behal konyec. Ăgy mĂ©g nem szerettem modot mint ezt, Ășgyhogy addig hasznĂĄlom amĂg lehet. AmĂșgy volt mĂșltkor, hogy 2 napig nem volt hajlandĂł mƱködni, szĂłval lassan vĂ©gleg vĂ©geâŠ
Szerk.: Van egy Voopoo Vmate-em is, az a kĂ©pen a jobb szĂ©lsĆ, annak meg beĂ©gett a kijelzĆje, az mĂ©g istenes⊠De Ășgy lĂĄtszik ennek a kijelzĆ a gyenge pontja.
Akkor megvĂĄrom mĂg megadja majd emlĂ©kszel talĂĄn
Okes. Nem felejtem.