Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Ja és ez a normális de nem para… :grinning:

1 kedvelés

Jut eszembe! Megjött a szerszám készletem. Hétvégén szétszedem az egyik microt. Ha valami balul sülne el, jövő héten mehet hozzád?:roll_eyes::joy:

1 kedvelés

:joy:
persze…

3 kedvelés

Nekem therion-om volt 75c. Imádtam 5évet ment. Kapott az mindent! Jó mod. Ez ha nem kell szívesennekem adhatjátok :slight_smile:

2 kedvelés

Pár éve megvan Neki,nem igazán használja,a Thelema Solo-n felbuzdulva gondoltam elkunyizom Tőle.
De így már tényleg para normális(MAAARGIT).
Az esetleges hibáitól nem tartanék.
Más dolgokat is megszakértettem már.
Nem egy eladogatós fajta a hapsi.Ami egyszer bejött a kapun, ki már nem nagyon megy elvet vallja. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Nálam is csak mutatóban van. :grin:

Nem mondtam,hogy ne vedd meg engem amúgy se szeret kína multkor is vettünk @Zolika -val kínai modot én 2db-ot egy se jó egy be se kapcsolt neki jó… :man_shrugging:

2 kedvelés

Nem is nagyon eladó.
Szerintem az összes mod-om kínai.Lehet eddig szerencsém volt,Veled ellentétben.Ez lutri.Mármint a kínai. :saluting_face:

1 kedvelés

Sajnos még az de jelentősen javulnak…

1 kedvelés

Mond hogy elveszett :slight_smile: :rofl:

1 kedvelés

Nem lehet,tudja hol lakom,legjobb haverom. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Egy jó barát bármit megbocsájt :slight_smile: :rofl:

2 kedvelés

Voltam már ilyen"dalban",nem biztos,hogy mindent. :wink:

Jimmy nehogy panaszt tegyen :grin:

1 kedvelés

Miért kapod szét? Nekem kisebbfajta horror volt szétszedni a Dani No6-ot. Persze az még régi darab, az újabbakat könnyebb, de én nagyon-nagyon megszenvedtem vele… Se video nem volt róla, se más infó. Illetve alig van ilyen valakinek, tehát tippet sem kaptam. Azután sok-sok óra keresés után valami fórumban megleltem a titkot (kérésre átadom, mint a :pray:grált). Ami olyan, hogyha ezt nem tudod, akkor csak roncsolással tudod szétszedni. Mondjuk megérte kínlódni vele, mert volt benne mit tisztíani (használtan vettem).

Takarítás céljából. Néztem már a Micro szétszedéséről videókat. Nem tűnik annyira bonyolultnak. Aztán majd kiderül amikor az összerakás után használni szeretném, hogy máskor próbálkozom e​:blush:

2 kedvelés

No6 más ott van belül egy hernyócsavar a deszkára ragasztott fém rögzitöbe.Micro egyszerűbb és segítek ha kell.

2 kedvelés

Nem kell felni a szétszedéstől.

Az összerakástól, na attól retteghetsz. :joy:

1 kedvelés

Nem rettegek :blush:
Bízz bennem, ahogy én is bíztam benned. Nekem még csak forrasztani sem kell majd…jó esetben :joy:

1 kedvelés

Bizom én, csak leírtam a tapasztalatomat. :smile: