Ja és ez a normális de nem para…
Jut eszembe! Megjött a szerszám készletem. Hétvégén szétszedem az egyik microt. Ha valami balul sülne el, jövő héten mehet hozzád?
persze…
Nekem therion-om volt 75c. Imádtam 5évet ment. Kapott az mindent! Jó mod. Ez ha nem kell szívesennekem adhatjátok
Pár éve megvan Neki,nem igazán használja,a Thelema Solo-n felbuzdulva gondoltam elkunyizom Tőle.
De így már tényleg para normális(MAAARGIT).
Az esetleges hibáitól nem tartanék.
Más dolgokat is megszakértettem már.
Nem egy eladogatós fajta a hapsi.Ami egyszer bejött a kapun, ki már nem nagyon megy elvet vallja.
Nálam is csak mutatóban van.
Nem mondtam,hogy ne vedd meg engem amúgy se szeret kína multkor is vettünk @Zolika -val kínai modot én 2db-ot egy se jó egy be se kapcsolt neki jó…
Nem is nagyon eladó.
Szerintem az összes mod-om kínai.Lehet eddig szerencsém volt,Veled ellentétben.Ez lutri.Mármint a kínai.
Sajnos még az de jelentősen javulnak…
Mond hogy elveszett
Nem lehet,tudja hol lakom,legjobb haverom.
Egy jó barát bármit megbocsájt
Voltam már ilyen"dalban",nem biztos,hogy mindent.
Jimmy nehogy panaszt tegyen
Miért kapod szét? Nekem kisebbfajta horror volt szétszedni a Dani No6-ot. Persze az még régi darab, az újabbakat könnyebb, de én nagyon-nagyon megszenvedtem vele… Se video nem volt róla, se más infó. Illetve alig van ilyen valakinek, tehát tippet sem kaptam. Azután sok-sok óra keresés után valami fórumban megleltem a titkot (kérésre átadom, mint a grált). Ami olyan, hogyha ezt nem tudod, akkor csak roncsolással tudod szétszedni. Mondjuk megérte kínlódni vele, mert volt benne mit tisztíani (használtan vettem).
Takarítás céljából. Néztem már a Micro szétszedéséről videókat. Nem tűnik annyira bonyolultnak. Aztán majd kiderül amikor az összerakás után használni szeretném, hogy máskor próbálkozom e
No6 más ott van belül egy hernyócsavar a deszkára ragasztott fém rögzitöbe.Micro egyszerűbb és segítek ha kell.
Nem kell felni a szétszedéstől.
Az összerakástól, na attól retteghetsz.
Nem rettegek
Bízz bennem, ahogy én is bíztam benned. Nekem még csak forrasztani sem kell majd…jó esetben
Bizom én, csak leírtam a tapasztalatomat.