Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

 és bizonyos Windows-okat is magasban kell “telepĂ­teni”, nem igaz @Zolika ? De. :grin::wink::innocent:

2 kedvelés

BudĂĄn egy gimnĂĄzium ĂŒvegtetƑ :grin:
Itt picit vigyåzba ållt bennem a :smiling_face:kissé remegett a låbam,majdnem kezet tudtunk volna fogni a darussal :joy::joy::joy::joy:

5 kedvelés

-
e beleszívtål a kazånodba, és egész jól érezted utåna magad
 :grin:

Kb :joy:Ă©s mondtam a fiĂșknak hogy Zoli hĂŒlye,de ennyire azĂ©rt mĂĄr nem fiatal​:joy:

3 kedvelés

A tegnap erkezett muji probaja. Ma ujra vattaztam a taifunt is. Ez most teljesen feher. Az utlso rendeles sargas muji volt.

5 kedvelés

Ami kĂ©sik, nem mĂșlik! Most vĂ©gre lett pici idƑm, hogy megköszönjem a Micro-t!

AmĂșgy nekem bejön a forma, kĂ©zhez is ĂĄll. Igaz, ha a kĂ©t 18350-es pindur is ( a testƑrök a kĂ©pen jobbra-balra) bejött, akkor miĂ©rt is lenne gondom ezzel? Nem is lett. Tuti kis gĂ©p. Igaz, a menĂŒje mĂĄs, mint a Dani No.6-Ă©, de majd remĂ©lem egyszer oda is eljutok, hogy azt vĂ©gigolvassam. :grinning: Nem volt pihenƑje a nagy Ășt utĂĄn, mert azonnal megkapta a tankjĂĄt, Ă©s a PBoost beĂĄllĂ­tĂĄs utĂĄn jött is velem.

9 kedvelés

A kis arany színƱ milyen mod?

1 kedvelés

HĂĄt Ƒkelme
 A Tasty Vape shopban is lĂĄttam most. 18350 – ha kicsi kell, de alapbĂłl van bƑvĂ­tƑ csƑdarab 18650-re is, ha nem akarsz folyton cserĂ©lgetni. Ami nĂĄlam “extra”, hogy nem kedvelem a porlasztĂłkat (mert eredetileg olyan a tankja), hanem vettem egy ReeVape Ruok RBA-t hozzĂĄ, amit (igaz, szinte nagyĂ­tĂł alatt) Ă©pĂ­tek bele, Ă­gy nem kell a porlasztĂłkkal vacakolnom. Olyan pici vatta kell, bele, hogy aszt hittem a dohĂĄnyos löttyeim egy fĂ©l tank alatt kicsinĂĄljĂĄk, de nem. MĂĄr a 4. tank megy, Ă©s nem Ă©rzek Ă©gett Ă­zt, pedig pont nĂ©gyfĂ©lĂ©vel töltöttem meg (igen: rĂĄtöltöttem egyiket a mĂĄsikra :blush:)

3 kedvelés

Hasznald jo sokaig megelegedessel.

Úgy is lesz! :slightly_smiling_face:

TalĂĄn Ă­gy Ă©rezhetƑ a mĂ©ret :smile:

8 kedvelés

Microm van, Ășgyhogy amellett is lĂĄtszik, hogy mekkora :blush:
De a fénykard mellett is kis aranyos :blush:

3 kedvelés

A darusok jĂł fejek.Fater meg Ă©n tanĂșsĂ­thatom. :slightly_smiling_face:

Sokat segítenek rajtunk :hugs::hugs:szép magas de még nem mertem felmenni arra az 1nm-re :joy::joy::joy:

1 kedvelés

Ahogy Ford Fairlane mondta:“Ha Te leesel Ă©n megĂșszom”.
Ha kellƑkĂ©ppen sokĂĄig tart valami “rossz” megszokja az emberfia.De ez nem rossz csak elƑször fura,mint az ejtƑernyƑzĂ©s.
PĂĄros lĂĄbbal rĂșgtak ki az AN2-s bƑl 800m-nĂ©l az elsƑ ugrĂĄsomkor.A 2. ugrĂĄsnĂĄl Ă©n voltam az elsƑ a sorban. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Elvileg meg van a papĂ­rom arrĂłl is,de inkĂĄbb ollĂłsrĂłl,karosrĂłl megyĂŒnk.
VĂ©gĂŒlis el “TeĂĄznĂĄnk “odafennt :joy::joy::joy:
Volt hogy alig vĂĄrtam leĂ©rjen a karosgĂ©p a földre Ă©s lassĂș futĂĄsnak eredtem :joy:

2 kedvelés

Kaptam egy LostVape Paranormal DNA 250C-t kölcsönbe,a haver nem nagyon hasznålja.Valami tanåcs?
AzonkĂ­vĂŒl,hogy igyam meg a sört Ă©s nyomkodjam majd lesz valami.? :laughing:
Lehet el kell kunyerálnom tƑle. :thinking:
Tetszik, csak olyan sĂșlyĂș mint a GeekVape G-Box-om volt.Nem igazĂĄn zsebbarĂĄt.
Håtha megszån, ki tudja.("Nem egy tésztås fajta."ahogy HOFI mondta.) :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Sajnos hamar tönkre megy az aksi csatlakozok beragadnak a rugĂłk elfĂĄradnak Ă©s lezĂĄrlatĂłl fĂŒst is lesz
több darabbal Ă­gy jĂĄrtam

3 kedvelés

TehĂĄt para Ă©s nem normĂĄl :roll_eyes::joy:
Bocsi, ez nagyon hasznos hozzĂĄszĂłlĂĄs rĂ©szemrƑl :joy:

2 kedvelés

Nincs parĂĄzĂĄs földhöz vĂĄgod ki ugranak az aksik deszka menthetƑ ĂĄt egy sajĂĄt kĂ©szitĂ©sƱ modba
nekem ez a modszer vĂĄlt be
aztĂĄn vettem ezeket az unalmas dicodeseket
 :joy:

3 kedvelés