âŠĂ©s bizonyos Windows-okat is magasban kell âtelepĂteniâ, nem igaz @Zolika ? De.
BudĂĄn egy gimnĂĄzium ĂŒvegtetĆ
Itt picit vigyåzba ållt bennem a kissé remegett a låbam,majdnem kezet tudtunk volna fogni a darussal
-âŠe beleszĂvtĂĄl a kazĂĄnodba, Ă©s egĂ©sz jĂłl Ă©rezted utĂĄna magadâŠ
Kb Ă©s mondtam a fiĂșknak hogy Zoli hĂŒlye,de ennyire azĂ©rt mĂĄr nem fiatalâ
A tegnap erkezett muji probaja. Ma ujra vattaztam a taifunt is. Ez most teljesen feher. Az utlso rendeles sargas muji volt.
Ami kĂ©sik, nem mĂșlik! Most vĂ©gre lett pici idĆm, hogy megköszönjem a Micro-t!
AmĂșgy nekem bejön a forma, kĂ©zhez is ĂĄll. Igaz, ha a kĂ©t 18350-es pindur is ( a testĆrök a kĂ©pen jobbra-balra) bejött, akkor miĂ©rt is lenne gondom ezzel? Nem is lett. Tuti kis gĂ©p. Igaz, a menĂŒje mĂĄs, mint a Dani No.6-Ă©, de majd remĂ©lem egyszer oda is eljutok, hogy azt vĂ©gigolvassam. Nem volt pihenĆje a nagy Ășt utĂĄn, mert azonnal megkapta a tankjĂĄt, Ă©s a PBoost beĂĄllĂtĂĄs utĂĄn jött is velem.
A kis arany szĂnƱ milyen mod?
HĂĄt Ćkelme⊠A Tasty Vape shopban is lĂĄttam most. 18350 â ha kicsi kell, de alapbĂłl van bĆvĂtĆ csĆdarab 18650-re is, ha nem akarsz folyton cserĂ©lgetni. Ami nĂĄlam âextraâ, hogy nem kedvelem a porlasztĂłkat (mert eredetileg olyan a tankja), hanem vettem egy ReeVape Ruok RBA-t hozzĂĄ, amit (igaz, szinte nagyĂtĂł alatt) Ă©pĂtek bele, Ăgy nem kell a porlasztĂłkkal vacakolnom. Olyan pici vatta kell, bele, hogy aszt hittem a dohĂĄnyos löttyeim egy fĂ©l tank alatt kicsinĂĄljĂĄk, de nem. MĂĄr a 4. tank megy, Ă©s nem Ă©rzek Ă©gett Ăzt, pedig pont nĂ©gyfĂ©lĂ©vel töltöttem meg (igen: rĂĄtöltöttem egyiket a mĂĄsikra )
Hasznald jo sokaig megelegedessel.
Ăgy is lesz!
Microm van, Ășgyhogy amellett is lĂĄtszik, hogy mekkora
De a fénykard mellett is kis aranyos
A darusok jĂł fejek.Fater meg Ă©n tanĂșsĂthatom.
Sokat segĂtenek rajtunk szĂ©p magas de mĂ©g nem mertem felmenni arra az 1nm-re
Ahogy Ford Fairlane mondta:âHa Te leesel Ă©n megĂșszomâ.
Ha kellĆkĂ©ppen sokĂĄig tart valami ârosszâ megszokja az emberfia.De ez nem rossz csak elĆször fura,mint az ejtĆernyĆzĂ©s.
PĂĄros lĂĄbbal rĂșgtak ki az AN2-s bĆl 800m-nĂ©l az elsĆ ugrĂĄsomkor.A 2. ugrĂĄsnĂĄl Ă©n voltam az elsĆ a sorban.
Elvileg meg van a papĂrom arrĂłl is,de inkĂĄbb ollĂłsrĂłl,karosrĂłl megyĂŒnk.
VĂ©gĂŒlis el âTeĂĄznĂĄnk âodafennt
Volt hogy alig vĂĄrtam leĂ©rjen a karosgĂ©p a földre Ă©s lassĂș futĂĄsnak eredtem
Kaptam egy LostVape Paranormal DNA 250C-t kölcsönbe,a haver nem nagyon hasznålja.Valami tanåcs?
AzonkĂvĂŒl,hogy igyam meg a sört Ă©s nyomkodjam majd lesz valami.?
Lehet el kell kunyerĂĄlnom tĆle.
Tetszik, csak olyan sĂșlyĂș mint a GeekVape G-Box-om volt.Nem igazĂĄn zsebbarĂĄt.
Håtha megszån, ki tudja.("Nem egy tésztås fajta."ahogy HOFI mondta.)
Sajnos hamar tönkre megy az aksi csatlakozok beragadnak a rugĂłk elfĂĄradnak Ă©s lezĂĄrlatĂłl fĂŒst is leszâŠtöbb darabbal Ăgy jĂĄrtamâŠ
TehĂĄt para Ă©s nem normĂĄl
Bocsi, ez nagyon hasznos hozzĂĄszĂłlĂĄs rĂ©szemrĆl
Nincs parĂĄzĂĄs földhöz vĂĄgod ki ugranak az aksik deszka menthetĆ ĂĄt egy sajĂĄt kĂ©szitĂ©sƱ modbaâŠnekem ez a modszer vĂĄlt beâŠaztĂĄn vettem ezeket az unalmas dicodeseketâŠ