Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Éva itt az oldalon is leírjuk a vélaményünket, tapasztalatunkat, ajánlunk élhető terméket. Majd a madár 2hét műlva közli megjött a megrendelt termék. Köze nincs ahhoz amit ajánlottunk. Majd újabb 2hét és megkérdi xy hibával már telálkoztunk-e! Szerinted?

Én ezt úgy látom .hogy pontosan tudják hányan vagyunk és mekkora biznisz lehet belőle ezért zárjegyet rá…

2 kedvelés

Ezt értem,de elég sokan átszoknak mert nem veszik meg a m.állambácsi által kivetett adót a dohánytermékekre ami lássuk be napi 1doboz 2000 pénz .
Én nem csak azért tettem le,de nem voltam már hajlandó napi 4-5000 forintocskát elfricskázni.
És manapság még idegből is dohányoznak mert megnyugtatja őket kicsit,majd ha nem tudja megvenni akkor lehet kapálózni a vaperek után hogy mit vegyen.
Megkérdezném hogy kitöltötted amikor ki kellett amit kellett ? Nem ? Akkor mehetsz a csába !

3 kedvelés

Nem vagy te olyan…most se tudjuk itt és sehol se kinek adjuk az infókat mit honnan vegyen…

1 kedvelés

De az atyaúrittenre is megesküdnék :joy:
Segítő szándékkal vagyunk itt mind,de lesz olyan akit majd akkor érdekli ha nem tudja megvenni a napi adagját………

1 kedvelés

Ezt a mentalitást itt ne! Köszönöm!

2 kedvelés

És ne izgassatok fel mert így is egy menettel többet tekertem :joy::joy::joy::joy:

Te meg ne tekerjél már egyel többet! Köszönöm!

Abból még nincs baj ha többet teker az ember…

Nekem meg kiszáradt a piom :joy:

Majdem le írtam,hogy …

Pedig a semmi és egy jó th-s tank 3mg-os liquidjétől érzett th között van bőven különbség Sőt, még önmagában egy th-s tanknál is érezhető a coil pozícionálásától függően jelentős eltérés.

1 kedvelés

Az sűrűn előfordul :joy:mivel apró az úttörő :grin:

Azért a 3 ml nem annyira kevés :blush:
Egyébként is cserére érett, csak gondoltam az utolsó cseppet sem hagyom veszni, de kicsit túlzásba estem :blush:

2 kedvelés

Most dőzsölök !
Egy 4 ml-s kazánt tekerek :joy::joy::joy:

1 kedvelés

Szárazon a puskaport kell tartani minden más jó ha nedves…

1 kedvelés

Persze! Nem is azt írtam, hogy nincs különbség, csak nekem a th annyira nem fontos

3 kedvelés

Van most 2 napos mangós dohányom :stuck_out_tongue_winking_eye:
4mg-ra kutyulva :joy::joy::joy::joy:

Mangós…:roll_eyes:egészségedre :joy:

Hidd el kérdőívekkel akkor se érnénk el semmit. A változáshoz más kell. Nem is ragoznám tovább.

3 kedvelés