Éva itt az oldalon is leírjuk a vélaményünket, tapasztalatunkat, ajánlunk élhető terméket. Majd a madár 2hét műlva közli megjött a megrendelt termék. Köze nincs ahhoz amit ajánlottunk. Majd újabb 2hét és megkérdi xy hibával már telálkoztunk-e! Szerinted?
Én ezt úgy látom .hogy pontosan tudják hányan vagyunk és mekkora biznisz lehet belőle ezért zárjegyet rá…
Ezt értem,de elég sokan átszoknak mert nem veszik meg a m.állambácsi által kivetett adót a dohánytermékekre ami lássuk be napi 1doboz 2000 pénz .
Én nem csak azért tettem le,de nem voltam már hajlandó napi 4-5000 forintocskát elfricskázni.
És manapság még idegből is dohányoznak mert megnyugtatja őket kicsit,majd ha nem tudja megvenni akkor lehet kapálózni a vaperek után hogy mit vegyen.
Megkérdezném hogy kitöltötted amikor ki kellett amit kellett ? Nem ? Akkor mehetsz a csába !
Nem vagy te olyan…most se tudjuk itt és sehol se kinek adjuk az infókat mit honnan vegyen…
De az atyaúrittenre is megesküdnék
Segítő szándékkal vagyunk itt mind,de lesz olyan akit majd akkor érdekli ha nem tudja megvenni a napi adagját………
Ezt a mentalitást itt ne! Köszönöm!
És ne izgassatok fel mert így is egy menettel többet tekertem
Te meg ne tekerjél már egyel többet! Köszönöm!
Abból még nincs baj ha többet teker az ember…
Nekem meg kiszáradt a piom
Majdem le írtam,hogy …
Pedig a semmi és egy jó th-s tank 3mg-os liquidjétől érzett th között van bőven különbség Sőt, még önmagában egy th-s tanknál is érezhető a coil pozícionálásától függően jelentős eltérés.
Az sűrűn előfordul mivel apró az úttörő
Azért a 3 ml nem annyira kevés
Egyébként is cserére érett, csak gondoltam az utolsó cseppet sem hagyom veszni, de kicsit túlzásba estem
Most dőzsölök !
Egy 4 ml-s kazánt tekerek
Szárazon a puskaport kell tartani minden más jó ha nedves…
Persze! Nem is azt írtam, hogy nincs különbség, csak nekem a th annyira nem fontos
Van most 2 napos mangós dohányom
4mg-ra kutyulva
Mangós…egészségedre
Hidd el kérdőívekkel akkor se érnénk el semmit. A változáshoz más kell. Nem is ragoznám tovább.