Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Dani micro szepen megerkezett magyarorszagra uj gazdajahoz. TyDe Vapertars elegedett. Igy en is az vagyok. :grinning_face:. Ugyan itt eredeti dvarw fl 22 es 24 elado. Kepek hirdetesben. Hatha valaki vagy valakik megint elegedettek lesznek es orulnek neki. :grinning_face::grinning_face::grinning_face:. Ez itt a reklam helye volt. :grinning_face::grinning_face::grinning_face:

3 Likes

Caiman v5 proba TC- ben.

4 Likes

A rózsaszín a piros pasztelszíne, tehát az.
Amúgy a melegektől úgy eltanulták a heteró pasik a rózsaszín hordását, hogy simán unisex. :sweat_smile:

1 Like

Érdekes néha divatos néha nem a halál is jól áll valakinek :rofl:

1 Like

Egy kis gyors tapasztalat a Caiman V5- rol igy ket nap utan. Izre nagyon jo. Th az nincs. Nagyon selymes gozoket produkal. Engem a th hianya nem zavar. Huzalbol ahogy latom johet barmi. Probaltam claptont, NI80, Kahntal A1- et, most SS 316L van benne. Vattabol probaltam a super sorb cottont es mujit. A super sorb egyszeru, mert 2,5 magra tekerek es csak bele kell huzni. Nem kell belole le venni vagy hozza adni. Le vagom a hosszt aztan kesz. Viszont maradtam a mujinal. Hogy miert? Jobb a letartasa , en igy veszem eszre. Nem esik ossze. A super sorb egy ido utan ossze esett. Ebbe az rda- ba szerintem a muji a kiraly. Aki akarja probalja ki. Varom mas velemenyet is.

5 Likes

Kb.ennyi..:slightly_smiling_face:Jó a cucc..

A melegek rózsaszínt hordanak, a férfiak lazacot. :rofl:

Jó, jó, nekem is van lazac ingem. :sweat_smile:

1 Like

Pénteki setup.

12 Likes

Letisztult, szép elegáns torony :heart_eyes:

1 Like

Billentyűzettel pariba! Ízléses szet! Remélem Te is valami fehér zakóba bújtál úgy kalimpálsz!:rofl::rofl::rofl:

2 Likes

Én tutkó minden nap pizsinapot tartanék :rofl:

Duruzsoljon az a kazán! A fagyosszentek alkalmából akár 40Watt-ra is felmegyek…:wink:

…és a kert végébe pár hasábért.:fire:

4 Likes

Mi is fűtünk. Igaz, az emberem elég morcosan nézett amikor meleget óhajtottam :grin:

4 Likes

Nálunk is majdnem kellett,de aztán nem.
Azt mondták,majd forró vízben zuhanyoznak. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Centenary Mods Diplomat MTL RTA

2021-ben 3 Spanyol Vaper mérnök összeállt és megálmodták, majd 2022-ben meg is alapították a Centery Mods nevű céget. 22 év végén 500 példányt piacra dobtak kísérletképpen, és beigazolódni látszik az álom. Pillanatok alatt elkapkodták. Ennyit a cégröl, pár szó a tankról.

Ár-érték arányban jelen pillanatban a legjobb a piacon! 4-5 napon belül kezedbe van Spanyolból. Minden kiegészítő van hozzá.
Anyagminőség, megmunkálás, menetezések, tömítések tökéletesek. Tülörcsiszolt 304 rozsdamentes acél. Impozáns látvány, talán a Dram IV ami hasonló minőséget képvisel esztétikailag. Levegőzése tökéletesen hangolható és a gyűrű is tökéletesen állítható. Ízek tekintetében nem lehet megfogni a 3 különböző harang egyike biztos hozza a kívántat. Dohány, gyümi és desszert vonalon is tökéletes élmény. És mindezt úgy le tudod próbálni, hogy nem megy kárba egy csepp sem! Tekerése, vattázása pofon egyszerű. 2palásttal érkezik a tank. A maga 80 eurós árával verhetetlen jelenleg. Ajánlom mindenkinek aki egy remek, sokrétű RTA-t szeretne magáénak tudni.

Azért találtam két apró negatívumot, de ez lehet csak nekem probléma.
Mivel alsó töltésű a kazán és elég öblösek a harangok így feltöltéshez elég szűk helyünk marad. Legjobb megoldás fecskendő-tű kombó. Ezzel pikk-pakk. 10-50 ml keskeny csőrű flakonnal enyhe anyázással megoldható. Viszont nagy csőrű flakon ill. vödör igencsak felejtős!
A másik ami inkább az én saját negatívumom a driptip. Nekem kicsit széles ami a legnagyobb levegőzésnél ami 2mm ott jön elő dupla, tripla slukknál tompa sípolást vélek. Az alatta lévő levegőzéseknél semmi. Lepróbáltam Millával, Taifun drippel sőt Dvarwos drippnél sem jelentkezik.

8 Likes

Szokasos hetvegi kaves kep.

8 Likes

Tudom ízlés kérdése, de az a drip tip fémből és formára nálam cserés lenne próba nélkül. De ez és amit írtál legyen a legnagyobb baja…ezektől még biztos szuper tank

1 Like

Ha nem fénylene, mint salamon töke…de szerencsére fel van polírozva. :sweat_smile:

Mondjuk a fecskendős töltés az…

Season 2 Wtf GIF by Parks and Recreation

1 Like

Megy a töltés a 120-as journey longfilles flakonnal is. A végét nem tuszkolom a palást és kémény közé, hanem a palást oldalán folyik szépen le. Szóval ez ne tartson vissza :thinking::joy::blush:

8 Likes

Nem hiszek neked. :rofl:

Na de attól még ez a polír, ezt nem bírom…