Dani micro szepen megerkezett magyarorszagra uj gazdajahoz. TyDe Vapertars elegedett. Igy en is az vagyok.
. Ugyan itt eredeti dvarw fl 22 es 24 elado. Kepek hirdetesben. Hatha valaki vagy valakik megint elegedettek lesznek es orulnek neki. ![]()
![]()
. Ez itt a reklam helye volt. ![]()
![]()
![]()
Caiman v5 proba TC- ben.
A rózsaszín a piros pasztelszíne, tehát az.
Amúgy a melegektől úgy eltanulták a heteró pasik a rózsaszín hordását, hogy simán unisex. ![]()
Egy kis gyors tapasztalat a Caiman V5- rol igy ket nap utan. Izre nagyon jo. Th az nincs. Nagyon selymes gozoket produkal. Engem a th hianya nem zavar. Huzalbol ahogy latom johet barmi. Probaltam claptont, NI80, Kahntal A1- et, most SS 316L van benne. Vattabol probaltam a super sorb cottont es mujit. A super sorb egyszeru, mert 2,5 magra tekerek es csak bele kell huzni. Nem kell belole le venni vagy hozza adni. Le vagom a hosszt aztan kesz. Viszont maradtam a mujinal. Hogy miert? Jobb a letartasa , en igy veszem eszre. Nem esik ossze. A super sorb egy ido utan ossze esett. Ebbe az rda- ba szerintem a muji a kiraly. Aki akarja probalja ki. Varom mas velemenyet is.
Kb.ennyi..
Jó a cucc..
A melegek rózsaszínt hordanak, a férfiak lazacot. ![]()
Jó, jó, nekem is van lazac ingem. ![]()
Letisztult, szép elegáns torony ![]()
Billentyűzettel pariba! Ízléses szet! Remélem Te is valami fehér zakóba bújtál úgy kalimpálsz!![]()
![]()
![]()
Én tutkó minden nap pizsinapot tartanék ![]()
Duruzsoljon az a kazán! A fagyosszentek alkalmából akár 40Watt-ra is felmegyek…![]()
…és a kert végébe pár hasábért.
Mi is fűtünk. Igaz, az emberem elég morcosan nézett amikor meleget óhajtottam ![]()
Nálunk is majdnem kellett,de aztán nem.
Azt mondták,majd forró vízben zuhanyoznak. ![]()
Centenary Mods Diplomat MTL RTA
2021-ben 3 Spanyol Vaper mérnök összeállt és megálmodták, majd 2022-ben meg is alapították a Centery Mods nevű céget. 22 év végén 500 példányt piacra dobtak kísérletképpen, és beigazolódni látszik az álom. Pillanatok alatt elkapkodták. Ennyit a cégröl, pár szó a tankról.
Ár-érték arányban jelen pillanatban a legjobb a piacon! 4-5 napon belül kezedbe van Spanyolból. Minden kiegészítő van hozzá.
Anyagminőség, megmunkálás, menetezések, tömítések tökéletesek. Tülörcsiszolt 304 rozsdamentes acél. Impozáns látvány, talán a Dram IV ami hasonló minőséget képvisel esztétikailag. Levegőzése tökéletesen hangolható és a gyűrű is tökéletesen állítható. Ízek tekintetében nem lehet megfogni a 3 különböző harang egyike biztos hozza a kívántat. Dohány, gyümi és desszert vonalon is tökéletes élmény. És mindezt úgy le tudod próbálni, hogy nem megy kárba egy csepp sem! Tekerése, vattázása pofon egyszerű. 2palásttal érkezik a tank. A maga 80 eurós árával verhetetlen jelenleg. Ajánlom mindenkinek aki egy remek, sokrétű RTA-t szeretne magáénak tudni.
Azért találtam két apró negatívumot, de ez lehet csak nekem probléma.
Mivel alsó töltésű a kazán és elég öblösek a harangok így feltöltéshez elég szűk helyünk marad. Legjobb megoldás fecskendő-tű kombó. Ezzel pikk-pakk. 10-50 ml keskeny csőrű flakonnal enyhe anyázással megoldható. Viszont nagy csőrű flakon ill. vödör igencsak felejtős!
A másik ami inkább az én saját negatívumom a driptip. Nekem kicsit széles ami a legnagyobb levegőzésnél ami 2mm ott jön elő dupla, tripla slukknál tompa sípolást vélek. Az alatta lévő levegőzéseknél semmi. Lepróbáltam Millával, Taifun drippel sőt Dvarwos drippnél sem jelentkezik.
Tudom ízlés kérdése, de az a drip tip fémből és formára nálam cserés lenne próba nélkül. De ez és amit írtál legyen a legnagyobb baja…ezektől még biztos szuper tank
Ha nem fénylene, mint salamon töke…de szerencsére fel van polírozva. ![]()
Mondjuk a fecskendős töltés az…

Megy a töltés a 120-as journey longfilles flakonnal is. A végét nem tuszkolom a palást és kémény közé, hanem a palást oldalán folyik szépen le. Szóval ez ne tartson vissza ![]()
![]()
![]()
Nem hiszek neked. ![]()
Na de attól még ez a polír, ezt nem bírom…