Mondjad, mi kéne még?
Hú magas labda szeszi naptár fotók rólad
Nem megsértődni
Nem vagyok én Tündike
Nem is a szemöldökre gerlyedek
Én is tartozom neked is meg @Zoli76 nak is, de azóta sem kevertem semmit. El kell szívnom ami van, mert felgyülemlett. De nem vagytok elfelejtve, csak lassú vagyok
Hm…pedig az a normális, nem?
Na hogy is fogalmazzak pfuj .
Jó reggelt! Igen, én kerestem / keresem. Ugyanakkor nem vagyok semmilyen közösségi média tagja… Az eladó vajon másképpen is elérhető?
Oszt’ a Vaperina akkó micsoda? Sok sikert, hogy összejöjjön.
Jóvan’no! De ez nem olyan! Még az iwiv-be (ha így kellett írni?) belevágtam, de már az sem jött be. Ugyanakkor a fórumok, discord még rendben van, de az is csak hifi, vape témában.
… de amúgy is! Ezt a címkét szerintem valahol az oldal tetején feltűnően ki kellene tenni, mert amióta itt vagyok, azóta az amúgy elég jól kontrollált vape-beruházási állapotom sokat romlott. Azóta két alkalommal is rendeltem újabb aromákat, SNV-ket (ma is érkezik a legutóbbi AP35 miatt), illetve hamarosan zajlik a Dani Micro biznisssz is Most meg feltűnik egy Radius? Meg kell a szívnek szakadni!!!
Sziasztok.
Meg érkezett a flesh-e vapor 4,5s+ mtl rda tankom yftk klón.
Ízre nagyon jó de mire ki kisérleteztem hogy hány watt teljesítménynél jönnek a jó ízek majdnem elszívtam fél tanknyi levest.
Meglepődtem hogy 20 wattnál jöttek az ízek.
Az eggyik 2,5magra van tekerve a másik 2-es magra.
Úgy vettem észre hogy kell neki a 2,5-ös mag átmérő.
A legtöbb tankomat (szinte az összeset 10-11watton hajtom.
Ide pedig kell a 20watt.
Döbbenet.
Vettem hozzá kazántér szűkítőt de szerintem nem lessz jó eggyikbe sem.
Nem megy végig a kazátérbe.
A leveő afc kiszerelèsével minden akadály eltűnik az útjából de nem megy a kazán tetejéig.
Mindegy,igy is jól működik.
Kicsit várok a vatta betörésiidejére és megpróbálom alacsonyabb watt számon.
Rakjál bele vékonyabb huzalt és nem kell ennyire hajtani…
Ja és frankók!Gratula!
Köszönöm szépen a segítséget.
Huzalból milyet ajánlasz?
Maeadhat a NI80 ?
Szerintem maradhat én mondjuk Kanhalt használok 0.2-03 mm között
Köszönöm.
Kiprobálom mind a kettőt
ez több mint kettő ez tól-ig… csak mondom
Khm khm ha kell tudok szakmai tanácsot adni az egyikben a másikban is de azzal sokra nem mész
Mi épűl,torony?