Mondjad, mi kéne még?
HĂș magas labda szeszi naptĂĄr fotĂłk rĂłlad
Nem megsĂ©rtĆdni
Nem vagyok Ă©n TĂŒndikeâ
Nem is a szemöldökre gerlyedek
Ăn is tartozom neked is meg @Zoli76 nak is, de azĂłta sem kevertem semmit. El kell szĂvnom ami van, mert felgyĂŒlemlett. De nem vagytok elfelejtve, csak lassĂș vagyok
HmâŠpedig az a normĂĄlis, nem?
Na hogy is fogalmazzak pfuj .
JĂł reggelt! Igen, Ă©n kerestem / keresem. Ugyanakkor nem vagyok semmilyen közössĂ©gi mĂ©dia tagja⊠Az eladĂł vajon mĂĄskĂ©ppen is elĂ©rhetĆ?
Osztâ a Vaperina akkĂł micsoda? Sok sikert, hogy összejöjjön.
JĂłvanâno! De ez nem olyan! MĂ©g az iwiv-be (ha Ăgy kellett Ărni?) belevĂĄgtam, de mĂĄr az sem jött be. Ugyanakkor a fĂłrumok, discord mĂ©g rendben van, de az is csak hifi, vape tĂ©mĂĄban.
⊠de amĂșgy is! Ezt a cĂmkĂ©t szerintem valahol az oldal tetejĂ©n feltƱnĆen ki kellene tenni, mert amiĂłta itt vagyok, azĂłta az amĂșgy elĂ©g jĂłl kontrollĂĄlt vape-beruhĂĄzĂĄsi ĂĄllapotom sokat romlott. AzĂłta kĂ©t alkalommal is rendeltem Ășjabb aromĂĄkat, SNV-ket (ma is Ă©rkezik a legutĂłbbi AP35 miatt), illetve hamarosan zajlik a Dani Micro biznisssz is Most meg feltƱnik egy Radius? Meg kell a szĂvnek szakadni!!!
Sziasztok.
Meg érkezett a flesh-e vapor 4,5s+ mtl rda tankom yftk klón.
Ăzre nagyon jĂł de mire ki kisĂ©rleteztem hogy hĂĄny watt teljesĂtmĂ©nynĂ©l jönnek a jĂł Ăzek majdnem elszĂvtam fĂ©l tanknyi levest.
MeglepĆdtem hogy 20 wattnĂĄl jöttek az Ăzek.
Az eggyik 2,5magra van tekerve a mĂĄsik 2-es magra.
Ăgy vettem Ă©szre hogy kell neki a 2,5-ös mag ĂĄtmĂ©rĆ.
A legtöbb tankomat (szinte az összeset 10-11watton hajtom.
Ide pedig kell a 20watt.
Döbbenet.
Vettem hozzĂĄ kazĂĄntĂ©r szƱkĂtĆt de szerintem nem lessz jĂł eggyikbe sem.
Nem megy végig a kazåtérbe.
A leveĆ afc kiszerelĂšsĂ©vel minden akadĂĄly eltƱnik az ĂștjĂĄbĂłl de nem megy a kazĂĄn tetejĂ©ig.
Mindegy,igy is jól mƱködik.
Kicsit vårok a vatta betörésiidejére és megpróbålom alacsonyabb watt szåmon.
Rakjål bele vékonyabb huzalt és nem kell ennyire hajtani..
Ja és frankók!Gratula!
Köszönöm szĂ©pen a segĂtsĂ©get.
HuzalbĂłl milyet ajĂĄnlasz?
Maeadhat a NI80 ?
Szerintem maradhat én mondjuk Kanhalt hasznålok 0.2-03 mm között
Köszönöm.
KiprobĂĄlom mind a kettĆt
ez több mint kettĆ ez tĂłl-ig.. csak mondom
Khm khm ha kell tudok szakmai tanåcsot adni az egyikben a måsikban is de azzal sokra nem mész
Mi épƱl,torony?